MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Annem sayesinde sevdim :A yok olur mu Shakira ile olan sexy düeti de beğeniyorum :D

Önemli değil ne demek :D

Annene kurban.:Z
Hee aynen. 2 etti. Dont Stop the Music falanda iyi gelir sana.:Z

İstek parçada bulunmuştum hatırlarsan. :A

Kullanamam şuan. :D Recabıda dinlemedim şarkı listesine gçre konuştum. Recabı dinlryice daha sağlıklı oy kullanırım. :D

Recapta sıkıntı yaşadım. Onun derdindeyim. Unutmuşum.:F

Şarkıları oylama yaparken baya zorluk olacaktır özellikle dikkat çeken fazla şarkı bulunuyor

Şuana kadar bu programda ki en çılgın haftaydı bana göre. Sadece 5 şarkıyı beğenmedim gerisi herhangi bir haftada birinci sıramı alabilirdi.

Yerli şarkıcılar ciddi hazırlanmış, tam benim kıvamımdaydı hatta 8,9 puan verdiklerime bile üzüldüm. :D Normalde beklenmedik şarkıcılar felan nedense bana mı özel dedirtti. :) :D

@sokak sanati, çoluk cocuk var forumda. :D Şarkı yavaştan yavaşa kulağıma yakışsa da, klip gerçekten kamikazeresmen hit olmasın diye yaptı heralde. -_-

Edit: Lider bariz belli zaten, ama 1 dakikalık sürenin bitişi çok kötü olmuş tam tavana ulaşacağı sırada. :D Alternative-Rock'ın öncülerinden ^^

Şuana kadar bu programda ki en çılgın haftaydı bana göre. Sadece 5 şarkıyı beğenmedim gerisi herhangi bir haftada birinci sıramı alabilirdi.

Yerli şarkıcılar ciddi hazırlanmış, tam benim kıvamımdaydı hatta 8,9 puan verdiklerime bile üzüldüm. :D Normalde beklenmedik şarkıcılar felan nedense bana mı özel dedirtti. :) :D

@sokak sanati, çoluk cocuk var forumda. :D Şarkı yavaştan yavaşa kulağıma yakışsa da, klip gerçekten kamikazeresmen hit olmasın diye yaptı heralde. -_-

Klip konusunda çok tereddüt yaşadım ama kezo halleri falan çok tatlı.:bhr:
Napalım hayatın gerçekleri onlarda. Hiç mi meme gördü kimse.:F