Konulara mesaj yazıyorsun farkındaysan.Geldiğimi nereden gördün ya. Sürekli profilimi mi kontrol ediyon![]()
Konulara mesaj yazıyorsun farkındaysan.Geldiğimi nereden gördün ya. Sürekli profilimi mi kontrol ediyon![]()
Sadeec Tatlı Küçük Üyeler'e yazmıştım.Konulara mesaj yazıyorsun farkındaysan.![]()
Bir yere daha yazdın.Sadeec Tatlı Küçük Üyeler'e yazmıştım.![]()
Bir de TV'de ne var? konusuna yazdım. Ama ben ona yazmadan önce sen yazmışsın.Bir yere daha yazdın.![]()
![]()
Sanmıyorum.
Bir de TV'de ne var? konusuna yazdım. Ama ben ona yazmadan önce sen yazmışsın.
Sanmıyorum.![]()
iyi şarkı şu an dinliyorum...başarılarBu haftaki şarkımı umarım beğenirsiniz
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
çok iyi şarkı..sanırım birçok kişi bu şarkıyı daha önce dinlemiştir..başarılarBu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
yeni oylama haftası herkese hayırlı olsun..VE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-Göksel-Kurşuni Renkler
02-Sıla-... dan Sonra
03-Mustafa Ceceli-Ağladın Ya
04-Gülşen-Parti Kur Oy Vereyim
05-Rihanna-Bitch Better Have My Money
06-Hande Yener-Yalanın Batsın
07-Ahmet Kaya-Söyle
08-Katy Perry-Wide Awake
09-Mustafa Sandal-Melek Yüzlüm
10-Teoman-Serseri
11-Sezen Aksu-Aşktan Ne Haber
12-Sertab Erener-Bir Damla Gözlerimde
13-Şebnem Ferah-Yalnız
14-Tarkan-Vay Anam Vay
15-Seksendört-Söyle
16-Yalın-Kasma
17-Demet Akalın-Rekor
18-Barış Manço-Alla Beni Pulla Beni
19-Yıldız Tilbe-Yürü Anca Gidersin
Not : Son oy yollama tarihi 06.10.2015 Salı günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 19,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 18 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @OzaN ve @soo (Elenen tüm yarışmacılar ) da oy kullanabilir
Not : @Tolstoyevski muhtemelen bu hafta konuk jüri olacak.
Herkese başarılar
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @hayret bi şey @Aserat
@sokak sanati senin şarkıyı beğenmedim 4 puan ve aşağısına hazır ol![]()
Kısmet be canım. Napayım yani. Benden 15+ aldın bende söylim.![]()
eyvallah sırf bunun için geçen haftaya göre daha iyi dinleyip puanlayacağım seni
ama çok bir şey bekleme benim 5 puanımın üstünde aldığın her puan değerlidir unutma yabancı antisiyim ben
![]()
Ruşen Boy iyidir ama erken kullan yoksa sonlarda sıkıntı yaşarÇok bir şey beklemiyorum senden Rude Boy dışında.![]()
Ruşen Boy iyidir ama erken kullan yoksa sonlarda sıkıntı yaşar![]()
Oylarımı Salı gününe kadar kullanırım fakat Ceceli Gülşen ve Katy Perry'i beğenmedim.onun dışında sıralamada zorlanacağım.