Konulara mesaj yazıyorsun farkındaysan.Geldiğimi nereden gördün ya. Sürekli profilimi mi kontrol ediyon
Konulara mesaj yazıyorsun farkındaysan.Geldiğimi nereden gördün ya. Sürekli profilimi mi kontrol ediyon
Sadeec Tatlı Küçük Üyeler'e yazmıştım.Konulara mesaj yazıyorsun farkındaysan.
Bir yere daha yazdın.Sadeec Tatlı Küçük Üyeler'e yazmıştım.
Bir de TV'de ne var? konusuna yazdım. Ama ben ona yazmadan önce sen yazmışsın.Bir yere daha yazdın.
Sanmıyorum.
Bir de TV'de ne var? konusuna yazdım. Ama ben ona yazmadan önce sen yazmışsın.
Sanmıyorum.
iyi şarkı şu an dinliyorum...başarılarBu haftaki şarkımı umarım beğenirsiniz
@Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @-potterhead- @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
çok iyi şarkı..sanırım birçok kişi bu şarkıyı daha önce dinlemiştir..başarılarBu haftaki şarkım, yorumlarınızı bekliyorum
@batuhankaralar @Bully @mrt-06 @sokak sanati @batuhankaralar @Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Çiğdem- @adımutlulukk @xemrexxx @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @Ahmad @Yiğitt @EnveR @ozgur2113 @cookies @Castei @eskici @vadikızı @beyazsoy @Tzira @soo @Reytinger @HarzeM @Felon @primavera @berkann @hayret bi şey @GunesinOglu @Amoureux @Titanium @BesaleT @Aserat @OzaN @DarkLeqenD @cevaa @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @eros @ABAY_06 @denizz19
yeni oylama haftası herkese hayırlı olsun.. yarın şarkıların hepsini dinleyip oylamayı yapmaya çalışacağımVE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-Göksel-Kurşuni Renkler
02-Sıla-... dan Sonra
03-Mustafa Ceceli-Ağladın Ya
04-Gülşen-Parti Kur Oy Vereyim
05-Rihanna-Bitch Better Have My Money
06-Hande Yener-Yalanın Batsın
07-Ahmet Kaya-Söyle
08-Katy Perry-Wide Awake
09-Mustafa Sandal-Melek Yüzlüm
10-Teoman-Serseri
11-Sezen Aksu-Aşktan Ne Haber
12-Sertab Erener-Bir Damla Gözlerimde
13-Şebnem Ferah-Yalnız
14-Tarkan-Vay Anam Vay
15-Seksendört-Söyle
16-Yalın-Kasma
17-Demet Akalın-Rekor
18-Barış Manço-Alla Beni Pulla Beni
19-Yıldız Tilbe-Yürü Anca Gidersin
Not : Son oy yollama tarihi 06.10.2015 Salı günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 19,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 18 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Not : @OzaN ve @soo (Elenen tüm yarışmacılar ) da oy kullanabilir
Not : @Tolstoyevski muhtemelen bu hafta konuk jüri olacak.
Herkese başarılar
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @hayret bi şey @Aserat
@sokak sanati senin şarkıyı beğenmedim 4 puan ve aşağısına hazır ol
eyvallah sırf bunun için geçen haftaya göre daha iyi dinleyip puanlayacağım seni ama çok bir şey bekleme benim 5 puanımın üstünde aldığın her puan değerlidir unutma yabancı antisiyim benKısmet be canım. Napayım yani. Benden 15+ aldın bende söylim.
eyvallah sırf bunun için geçen haftaya göre daha iyi dinleyip puanlayacağım seni ama çok bir şey bekleme benim 5 puanımın üstünde aldığın her puan değerlidir unutma yabancı antisiyim ben
Ruşen Boy iyidir ama erken kullan yoksa sonlarda sıkıntı yaşarÇok bir şey beklemiyorum senden Rude Boy dışında.
Ruşen Boy iyidir ama erken kullan yoksa sonlarda sıkıntı yaşar
Oylarımı Salı gününe kadar kullanırım fakat Ceceli Gülşen ve Katy Perry'i beğenmedim. onun dışında sıralamada zorlanacağım.