MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Hayır ne var da gıcık oldum? Sözleri Göksel kendi yazmış olsaydı (kendisi şarkı yazıyor mu bilmiyorum) daha iyi puan alırdı. Burada sana dokunan bir nokta yok, yanlış anlamışsın :D
Ama mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence. :A Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun. :D

Sende iyi puan aldın benden :A yani bence iyi sen beğenir misin bilmem :A
Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum. :A

Ama mesajın yanlış anlaşılmaya çok açıktı bence. :A Tamam tamam sen gıcık değilsin benim Meloşumsun. :D

Canısı 13'ün altındakileri beğenmiyorum. :A
Sen yazdıktan sonra okuyunca fark etmiştim. Övmek isterken bile yermiş bulundum. :D

O zaman beynim eror verir çünkü 13'ün bir altı iyi mi kötü mü hiç düşünmemiştim. :F Denişik bir insanım ben acık. :A

Kezo derken? :A

Tarzı tipi falan çok kezban vari zaten yanında ki duba gibi siyah saçlı kız ile onu vurgulamış sanki.:F
Ama çok tatlı olmuş.:love1: Bıçağı parmağı ile dokunduğu sahnede ki hali favorim.:Z

Nerden de başladı şu okul da grup projeleri de. Bu gece oy kullanmaya çalışacaz.

Sezen Aksu - Aşktan Ne Haber'i şimdi dinledim. Yerilmeyi hak ediyor diyim kısaca @mrt-06 :D

Sözleri Göksel'in değil miymiş? O zaman birazcık puan kırıyım Göksel'den :D

Ne olursa olsun Katy Perry benim için hep Rihanna'dan iyidir, sen bakma verdiğim puanlara :D
(Herkes Rihanna'dan iyi :A)

Normalde manyak savunurdum R&B ve Pop kraliçesini ama karşında Katy var ve Rihanna ile Katy reelde hep dost kalmış iki isim. Burada da dostlar. O nedenle suyu bulandirmayayim.:A

Normalde manyak savunurdum R&B ve Pop kraliçesini ama karşında Katy var ve Rihanna ile Katy reelde hep dost kalmış iki isim. Burada da dostlar. O nedenle suyu bulandirmayayim.:A
Şarkı yapmak bir sanattır. Bunu sanattan uzaklaştıran Rihanna gibiler. Sevmiyorum! :D