- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Dirilişe sataştığın için düşük verecek.
ayol şu sonuçlarla ilk 10a ne ka yaklaşsam kardır zaten elicekler@Çiğdem- ben bile çok iyi dedim ama bu şarkıyı da harcıyor
@Çiğdem- ben bile çok iyi dedim ama bu şarkıyı da harcıyor
final hedefin seninde yok ozaman çünkü bu şarkıdan baska finallık parça düşünemezsinşansımı ölçüyom bir sus bakalım buna da kötü verecekler mi
Neden öyle düşünüyon.ayol şu sonuçlarla ilk 10a ne ka yaklaşsam kardır zaten elicekler
biizm forum @denizz19 un sılasını dinler ancaNeden öyle düşünüyon.
delikanlım ve çabuk olalım aşkım var sen mesajlarına bak pis.ssfinal hedefin seninde yok ozaman çünkü bu şarkıdan baska finallık parça düşünemezsin
final hedefin seninde yok ozaman çünkü bu şarkıdan baska finallık parça düşünemezsin
istemiyor değilim ama yapımcı pis acun kılıklı kesin gönderirDelikanlım
Zaten ben Yıldız ın yok demiştim Çiğdem.Final hedefi olmayan Murat la Atiye de gitti
19 kişiden sadece 1-2 si final turunu görmek istemiyor
Bu hafta bunu kullanırsan iyi puan alırsın.biizm forum @denizz19 un sılasını dinler anca
delikanlım ve çabuk olalım aşkım var sen mesajlarına bak pis.ss
istemiyor değilim ama yapımcı pis acun kılıklı kesin gönderir
şebnemide ekle sen oraya ayoll tamam ilgi görmedi şarkıalrı ama şimdidenDelikanlım
Zaten ben Yıldız ın yok demiştim Çiğdem.Final hedefi olmayan Murat la Atiye de gitti
19 kişiden sadece 1-2 si final turunu görmek istemiyor
kullandım gitti neyse bnm işlerim var misafirliğe gitcem sonra alışveriş falan size kolay gelsin @Çiğdem- le en gin parlağını mıncıklayınBu hafta bunu kullanırsan iyi puan alırsın.
şebnemide ekle sen oraya ayoll tamam ilgi görmedi şarkıalrı ama şimdiden
erkekler ağlamaz ile eller günahkarı harcadı bu haftada sigaramla gelicekmiş gittiği yere kadar stratejisi uygulamaya basladı
Sen ve alışveriş.kullandım gitti neyse bnm işlerim var misafirliğe gitcem sonra alışveriş falan size kolay gelsin @Çiğdem- le en gin parlağını mıncıklayın
BBHMM dimi?@Ahmad @Harunnn60 bana recap önerin. Bulamıyorum.ss
Açılıyor video.BBHMM dimi?
Onun video yasak, hangi videosunu koycan?
Yoksa oluyor mu?
Benim aklımda da o var.Legendary Lovers <3 <3 <3