Onun şarkısıdır bir şey demem ama Meyra daha iyi söylemiş hem o kadar şarkısı var bu Ada'mın niye bunu kullanıyorsunOnun şarkısıydı zaten Meyranın değil.
Onun şarkısıdır bir şey demem ama Meyra daha iyi söylemiş hem o kadar şarkısı var bu Ada'mın niye bunu kullanıyorsunOnun şarkısıydı zaten Meyranın değil.
Neyi kullanam plana göre gidiyom.Onun şarkısıdır bir şey demem ama Meyra daha iyi söylemiş hem o kadar şarkısı var bu Ada'mın niye bunu kullanıyorsun
Telefonumda Diamonds dışında olan tek Riri şarkisi, ama nasıl veririm bilemiyorum.@Ahmad ben seçtim. Artık orasını da cengo düşünsün.
Galiba klibi kullanmayacağım zaten. Recap sitediğim gibi çıkmıyor.:/
Ya da SevgilimOnla kaçıncı olmuştum hatırlamıyom.
Telefonumda Diamonds dışında olan tek Riri şarkisi, ama nasıl veririm bilemiyorum.
A kullanmamışım yanlış hatırlıyomuşum.Kullanmadın
Teker teker bakmıştım
A kullanmamışım yanlış hatırlıyomuşum.
Beğenenler var ama.Cidden bunu kullanma elenirsin
Beğenenler var ama.
Düşünüyorum kararsızım.Sen bilirsin etkilemeyeyim seni
klipten dolayı tam puan vericektim ama şimdi düştün...Arkadaşlar klipte değişikliğe gittik. Klip biraz erotizm, şiddet, uyuşturucuya teşvik ettiği için Youtube +18 yasağı koymuştu ve ben onu atladım.
Forumda da 18 yaşından büyük olmayanlar olunca gönlüm er vermedi klipsiz kullanmaya karar verdim. Sosyal duyarlılığımı burada görüyorsunuz.
1.20 - 2.20 olacak sanırım recap.
Klip yok diye yan çizmeyin.
@Ahmad @Bully @-potterhead- @mrt-06 @GunesinOglu @Çiğdem- @OzaN @Yiğitt @turkuazz @beyazsoy @sürgünüm @Titanium @soo @ABAY_06 @BesaleT @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @EFE UYSAL @tolgab @EnveR @Harunnn60 @cookies ve diğer herkes. Klip yok falan deyip şaşırmayın diye bilgilendirme yapayım dedim.
nasıl da düşünceliArkadaşlar klipte değişikliğe gittik. Klip biraz erotizm, şiddet, uyuşturucuya teşvik ettiği için Youtube +18 yasağı koymuştu ve ben onu atladım.
Forumda da 18 yaşından büyük olmayanlar olunca gönlüm er vermedi klipsiz kullanmaya karar verdim. Sosyal duyarlılığımı burada görüyorsunuz.
1.20 - 2.20 olacak sanırım recap.
Klip yok diye yan çizmeyin.
@Ahmad @Bully @-potterhead- @mrt-06 @GunesinOglu @Çiğdem- @OzaN @Yiğitt @turkuazz @beyazsoy @sürgünüm @Titanium @soo @ABAY_06 @BesaleT @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @EFE UYSAL @tolgab @EnveR @Harunnn60 @cookies ve diğer herkes. Klip yok falan deyip şaşırmayın diye bilgilendirme yapayım dedim.