Onun şarkısıdır bir şey demem ama Meyra daha iyi söylemişOnun şarkısıydı zaten Meyranın değil.![]()
Onun şarkısıdır bir şey demem ama Meyra daha iyi söylemişOnun şarkısıydı zaten Meyranın değil.![]()
Neyi kullanam plana göre gidiyom.Onun şarkısıdır bir şey demem ama Meyra daha iyi söylemişhem o kadar şarkısı var bu Ada'mın niye bunu kullanıyorsun
![]()
Telefonumda Diamonds dışında olan tek Riri şarkisi, ama nasıl veririm bilemiyorum.@Ahmad ben seçtim. Artık orasını da cengo düşünsün.
Galiba klibi kullanmayacağım zaten. Recap sitediğim gibi çıkmıyor.:/
Ya da SevgilimOnla kaçıncı olmuştum hatırlamıyom.![]()
Telefonumda Diamonds dışında olan tek Riri şarkisi, ama nasıl veririm bilemiyorum.![]()
A kullanmamışım yanlış hatırlıyomuşum.Kullanmadın
![]()
Teker teker bakmıştım![]()
A kullanmamışım yanlış hatırlıyomuşum.![]()
Beğenenler var ama.Cidden bunu kullanma elenirsin![]()
Düşünüyorum kararsızım.Sen bilirsin etkilemeyeyim seni![]()
klipten dolayı tam puan vericektim ama şimdi düştün...Arkadaşlar klipte değişikliğe gittik. Klip biraz erotizm, şiddet, uyuşturucuya teşvik ettiği için Youtube +18 yasağı koymuştu ve ben onu atladım.
Forumda da 18 yaşından büyük olmayanlar olunca gönlüm er vermedi klipsiz kullanmaya karar verdim.Sosyal duyarlılığımı burada görüyorsunuz.
1.20 - 2.20 olacak sanırım recap.
Klip yok diye yan çizmeyin.
@Ahmad @Bully @-potterhead- @mrt-06 @GunesinOglu @Çiğdem- @OzaN @Yiğitt @turkuazz @beyazsoy @sürgünüm @Titanium @soo @ABAY_06 @BesaleT @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @EFE UYSAL @tolgab @EnveR @Harunnn60 @cookies ve diğer herkes.Klip yok falan deyip şaşırmayın diye bilgilendirme yapayım dedim.
![]()
Arkadaşlar klipte değişikliğe gittik. Klip biraz erotizm, şiddet, uyuşturucuya teşvik ettiği için Youtube +18 yasağı koymuştu ve ben onu atladım.
Forumda da 18 yaşından büyük olmayanlar olunca gönlüm er vermedi klipsiz kullanmaya karar verdim.Sosyal duyarlılığımı burada görüyorsunuz.
1.20 - 2.20 olacak sanırım recap.
Klip yok diye yan çizmeyin.
@Ahmad @Bully @-potterhead- @mrt-06 @GunesinOglu @Çiğdem- @OzaN @Yiğitt @turkuazz @beyazsoy @sürgünüm @Titanium @soo @ABAY_06 @BesaleT @denizz19 @Billy Kane @ozgur2113 @EFE UYSAL @tolgab @EnveR @Harunnn60 @cookies ve diğer herkes.Klip yok falan deyip şaşırmayın diye bilgilendirme yapayım dedim.
![]()