- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Dirilişe sataştığın için düşük verecek.
ayol şu sonuçlarla ilk 10a ne ka yaklaşsam kardır@Çiğdem- ben bile çok iyi dedim ama bu şarkıyı da harcıyor![]()
@Çiğdem- ben bile çok iyi dedim ama bu şarkıyı da harcıyor![]()
final hedefin seninde yok ozaman çünkü bu şarkıdan baska finallık parça düşünemezsinşansımı ölçüyom bir susbakalım buna da kötü verecekler mi
![]()
Neden öyle düşünüyon.ayol şu sonuçlarla ilk 10a ne ka yaklaşsam kardırzaten elicekler
![]()
biizm forum @denizz19 un sılasını dinler ancaNeden öyle düşünüyon.![]()
delikanlım ve çabuk olalım aşkım varfinal hedefin seninde yok ozaman çünkü bu şarkıdan baska finallık parça düşünemezsin
![]()
final hedefin seninde yok ozaman çünkü bu şarkıdan baska finallık parça düşünemezsin
![]()
istemiyor değilim ama yapımcı pis acun kılıklı kesin gönderirDelikanlım
Zaten ben Yıldız ın yok demiştim Çiğdem.Final hedefi olmayan Murat la Atiye de gitti
19 kişiden sadece 1-2 si final turunu görmek istemiyor![]()
Bu hafta bunu kullanırsan iyi puan alırsın.biizm forum @denizz19 un sılasını dinler anca
delikanlım ve çabuk olalım aşkım varsen mesajlarına bak pis.ss
istemiyor değilim ama yapımcı pis acun kılıklı kesin gönderir![]()
şebnemide ekle sen oraya ayoll tamam ilgi görmedi şarkıalrı ama şimdidenDelikanlım
Zaten ben Yıldız ın yok demiştim Çiğdem.Final hedefi olmayan Murat la Atiye de gitti
19 kişiden sadece 1-2 si final turunu görmek istemiyor![]()
kullandım gitti neyse bnm işlerim var misafirliğe gitcem sonra alışveriş falan size kolay gelsin @Çiğdem- le en gin parlağını mıncıklayınBu hafta bunu kullanırsan iyi puan alırsın.![]()
şebnemide ekle sen oraya ayoll tamam ilgi görmedi şarkıalrı ama şimdiden
erkekler ağlamaz ile eller günahkarı harcadı bu haftada sigaramla gelicekmiş gittiği yere kadar stratejisi uygulamaya basladı![]()
Sen ve alışveriş.kullandım gitti neyse bnm işlerim var misafirliğe gitcem sonra alışveriş falan size kolay gelsin @Çiğdem- le en gin parlağını mıncıklayın![]()
BBHMM dimi?
Açılıyor video.BBHMM dimi?
Onun video yasak, hangi videosunu koycan?
Yoksa oluyor mu?
Benim aklımda da o var.Legendary Lovers <3 <3 <3![]()