dinle bugünBakıcam bir ara. Ben Mobile geçince paylaşmışsın o nedenle bilmiyorum o şarkıyı.5 gibi falan PC'YE geçince dinle.
![]()
dinle bugünBakıcam bir ara. Ben Mobile geçince paylaşmışsın o nedenle bilmiyorum o şarkıyı.5 gibi falan PC'YE geçince dinle.
![]()
Hee o zaman ölebilir.
Bu hafta da oldukça iddialıyız:
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
bu şarkıyı meyradanda duymuştuk ama hem ceceli hem meyra iyi yorumlamış...başarılar...iyi bir şarkıdır...bu hafta kopuyoruz
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
iyi bir şarkı...oldukça iddalı başarılar..bu hafta kopuyoruz
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @sürgünüm @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @Felon @soo @BesaleT @sokak sanati @Amoureux @DarkLeqenD @cevaa @primavera @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @HachiKo @ABAY_06 @Aserat @hayret bi şey
şu an şarkıyı dinlemeye başladım...hareketli bir parça...başarılar.Bu hafta, 2012 yazına damgasını vuran şarkılardan "Kasma" ile karşınızdayız.
Şarkısını Yollayanlar :
@-potterhead- - Barış Manço(Mesaj kutusunu bulamıyorum ama)
@Bully - Yalın
@Ahmad - Göksel
@EnveR - Hande Yener
@denizz19 - Sıla
@adımutlulukk - Sertab Erener
@Çiğdem- - Mustafa Sandal
@sokak sanati - Rihanna
@Billy Kane - Gülşen
şu anda şarkını dinlemeye başladım...slow tarzında oldukça iyi şarkı...başarılar.Bu haftaki şarkım 'Kurşuni Renkler"
Özellikle nakarat kısımda Göksel'in sesi gerçekten müthiş.
Umarım beğenilir.
@mrt-06 @ozgur2113 @EnveR @sokak sanati @sürgünüm @GunesinOglu @S.G.A.T. @primavera @Titanium @Amoureux @xemrexxx @denizz19 @Bully @Çiğdem- @soo @adımutlulukk @batuhankaralar @gözlemci @DarkLeqenD @tolgab @Harunnn60 @Yiğitt @Tzira @EFE UYSAL @vadikızı @beyazsoy @Castei @-potterhead- @Billy Kane @eskici @Felon @Reytinger @OzaN @Maskeli Fedai @turkuazz @HarzeM
Ben seçerim boşver![]()
Kesinlikle müsade etmem.Bulucam recap.
Ben sonra göndercem.Şarkısını Yollayanlar :
@-potterhead- - Barış Manço(Mesaj kutusunu bulamıyorum ama)
@Bully - Yalın
@Ahmad - Göksel
@EnveR - Hande Yener
@denizz19 - Sıla
@adımutlulukk - Sertab Erener
@Çiğdem- - Mustafa Sandal
@sokak sanati - Rihanna
@Billy Kane - Gülşen
Özelden atsana bir.
hareketli bir şarkı...iyi bir şarkıdır...başarılar..
final şarkısı değilmi ayoll bu kafamı buluyorsun
şansımı ölçüyom bir susfinal şarkısı değilmi ayoll bu kafamı buluyorsun![]()
Çok iyi