Düzenledim mobilde zor oluyor, teşekkür.beyazsoyu yanlış etiketlemişsin o pimpirikli heriften eksi puan almanı istemem
Düzenledim mobilde zor oluyor, teşekkür.beyazsoyu yanlış etiketlemişsin o pimpirikli heriften eksi puan almanı istemem
Bekleriz o zaman 18 üzerinden de 16 güzel Yani geçen haftaki puanını bekleriz20 üzerinden 16 vermişim.
Her şarkıya yorum yapmam ben ama iki haftadır Hande'nin efsane şarkılarıyla geliyorsun benim için bu yüzden iyi puan sözü verebiliyorum.
hande yenerin kırmızı şarkısı ile birlikte en iyi hande şarkısıdır bence @denizz19 bunu kullanmadı ayolll sende erken koymuşsun kırmızıdan hiçbir eksiği yok bu şarkının final haftaarında bile gider yanı 7-8 haftalara en azından biraz daha saklayabilirdin benceBu hafta ki şarkım Hande Yener'in "Senden İbaret" albümünün "Yalanın Batsın" şarkısı.
Çıktığı 2000 dönemlerde Radyolarda ve Cafelerde en çok sevilen şarkı olan "Yalanın Batsın" şarkısını herkese armağan ediyorum
Recap süresini dinlemek için 1:20 - 2:20 tavsiye ederim.
Yardımından dolayı @denizz19'a teşekkürler.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @S.G.A.T. @tolgab @ozgur2113 @denizz19 @adımutlulukk @Ahmad @GunesinOglu @ABAY_06 @Aserat @HachiKo @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Felon @eskici @Castei @Titanium @yigit_00 @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı@primavera @gözlemci @turkuazz
Hayir bu sezon ekledim.İlk defa tam dinledim herhalde.Sen bunu kullanmış mıydın 3.sezonda ?
Hayir bu sezon ekledim.
Sezen Aksu sarkisi galiba. Ama Gökhan Turkmen ve Göksel coverleri var.
beğendin mi?
Bilmem kaldım neyi kullanayım Deniz bunu kullan dedi.Önce beğenmezler falan dedim ama sonra kendim de sevdim Senden o zaman 18 puan bekliyorumhande yenerin kırmızı şarkısı ile birlikte en iyi hande şarkısıdır bence @denizz19 bunu kullanmadı ayolll sende erken koymuşsun kırmızıdan hiçbir eksiği yok bu şarkının final haftaarında bile gider yanı 7-8 haftalara en azından biraz daha saklayabilirdin bence
Evet evet sondan birinci olabilirdiÇok beğendim Göksel söylememiş resmen yaşamış
@Çiğdem- artık enver bana seçtirmiyor sürelerini ben seçsem 1. olacaktı bu şarkı
Sen Çiğdem'e bakma @EnveR bu şarkı eski bir şarkı ve forumun yaş ortalaması için yetersiz bir şarkı o yüzden erken çıkarman iyidir.hande yenerin kırmızı şarkısı ile birlikte en iyi hande şarkısıdır bence @denizz19 bunu kullanmadı ayolll sende erken koymuşsun kırmızıdan hiçbir eksiği yok bu şarkının final haftaarında bile gider yanı 7-8 haftalara en azından biraz daha saklayabilirdin bence
Bakalım artık.Bekleriz o zaman 18 üzerinden de 16 güzel Yani geçen haftaki puanını bekleriz
Güzel şarkılarla geliyorum da final puanı alamıyorum
mustimi nasıl buldun bu hafta@Ahmad ozelden de demiştim güzel diye. Sevdim elbette.
@EnveR cidden efsane ile gelmişsin. İyu puan bekle. zaten bu hafta çok iyi görmüyorum şuan belki en iyi bile olabilirsin.
Bu arada Enver bana hep 15+ verdi ama bu hafta biraz geride bulmuş. Onu belirtti orada keza Gülşen'ede hep iyi verdi. Önce ki haftalara göre yaptığı bir yorumdu o @GunesinOglu
Bence de iyi Final puanı alırsam tam olacakSen Çiğdem'e bakma @EnveR bu şarkı eski bir şarkı ve forumun yaş ortalaması için yetersiz bir şarkı o yüzden erken çıkarman iyidir.
ayoll bazı şarkıcıların bazı hit parçaları nekadar eski olada fark etmiyor bu şarkıSen Çiğdem'e bakma @EnveR bu şarkı eski bir şarkı ve forumun yaş ortalaması için yetersiz bir şarkı o yüzden erken çıkarman iyidir.
mustimi nasıl buldun bu hafta
Bak bayağı beğenen çıktı istersen değiş sonra üstüme kalsın istemem.Bence de iyi Final puanı alırsam tam olacak
Bak bak @GunesinOglu Üstüme gelmeyin artık@Ahmad ozelden de demiştim güzel diye. Sevdim elbette.
@EnveR cidden efsane ile gelmişsin. İyu puan bekle. zaten bu hafta çok iyi görmüyorum şuan belki en iyi bile olabilirsin.
Bu arada Enver bana hep 15+ verdi ama bu hafta biraz geride bulmuş. Onu belirtti orada keza Gülşen'ede hep iyi verdi. Önce ki haftalara göre yaptığı bir yorumdu o @GunesinOglu
Yok daha da iyiBak bayağı beğenen çıktı istersen değiş sonra üstüme kalsın istemem.
Aynen final puanı almadan ölme bence deBak bak @GunesinOglu Üstüme gelmeyin artık
Teşekkür ederim bu arada güzel puan vereceğim için
Yok daha da iyi