MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

20 üzerinden 16 vermişim. :X

Her şarkıya yorum yapmam ben ama iki haftadır Hande'nin efsane şarkılarıyla geliyorsun benim için bu yüzden iyi puan sözü verebiliyorum. :D
Bekleriz o zaman :X 18 üzerinden de 16 güzel :X Yani geçen haftaki puanını bekleriz :A

Güzel şarkılarla geliyorum da final puanı alamıyorum :X

Bu hafta ki şarkım Hande Yener'in "Senden İbaret" albümünün "Yalanın Batsın" şarkısı.

Çıktığı 2000 dönemlerde Radyolarda ve Cafelerde en çok sevilen şarkı olan "Yalanın Batsın" şarkısını herkese armağan ediyorum :)

Recap süresini dinlemek için 1:20 - 2:20 tavsiye ederim. :X

Yardımından dolayı @denizz19'a teşekkürler. :X

hande yenerin kırmızı şarkısı ile birlikte en iyi hande şarkısıdır bence @denizz19 bunu kullanmadı ayolll sende erken koymuşsun kırmızıdan hiçbir eksiği yok bu şarkının final haftaarında bile gider yanı 7-8 haftalara en azından biraz daha saklayabilirdin bence :F

hande yenerin kırmızı şarkısı ile birlikte en iyi hande şarkısıdır bence @denizz19 bunu kullanmadı ayolll sende erken koymuşsun kırmızıdan hiçbir eksiği yok bu şarkının final haftaarında bile gider yanı 7-8 haftalara en azından biraz daha saklayabilirdin bence :F
Bilmem kaldım neyi kullanayım Deniz bunu kullan dedi.Önce beğenmezler falan dedim ama sonra kendim de sevdim :X Senden o zaman 18 puan bekliyorum :A

Çok beğendim :D Göksel söylememiş resmen yaşamış :D

@Çiğdem- artık enver bana seçtirmiyor sürelerini ben seçsem 1. olacaktı bu şarkı :A
Evet evet sondan birinci olabilirdi :A

@Ahmad ozelden de demiştim güzel diye. Sevdim elbette.:D

@EnveR cidden efsane ile gelmişsin. İyu puan bekle. zaten bu hafta çok iyi görmüyorum şuan belki en iyi bile olabilirsin.:D

Bu arada Enver bana hep 15+ verdi ama bu hafta biraz geride bulmuş. Onu belirtti orada keza Gülşen'ede hep iyi verdi. Önce ki haftalara göre yaptığı bir yorumdu o @GunesinOglu :D

Sen Çiğdem'e bakma @EnveR :D bu şarkı eski bir şarkı ve forumun yaş ortalaması için yetersiz bir şarkı o yüzden erken çıkarman iyidir. :D

Bekleriz o zaman :X 18 üzerinden de 16 güzel :X Yani geçen haftaki puanını bekleriz :A

Güzel şarkılarla geliyorum da final puanı alamıyorum :X
Bakalım artık. :A

Acele Etme, Yalanın Batsın gibi şarkılar benim için efsane şarkılardır ama forum daha çok yeni ve popüler şarkılara ilgi gösteriyor normal sezonda Deniz genellikle yeni şarkılarla final puanı topladı Naber, Alt Dudak, Hasta tarzındaki şarkılarla. :D

@EnveR cidden efsane ile gelmişsin. İyu puan bekle. zaten bu hafta çok iyi görmüyorum şuan belki en iyi bile olabilirsin.:D

Bu arada Enver bana hep 15+ verdi ama bu hafta biraz geride bulmuş. Onu belirtti orada keza Gülşen'ede hep iyi verdi. Önce ki haftalara göre yaptığı bir yorumdu o @GunesinOglu :D
mustimi nasıl buldun bu hafta :bhr::bhr::bhr:

Sen Çiğdem'e bakma @EnveR :D bu şarkı eski bir şarkı ve forumun yaş ortalaması için yetersiz bir şarkı o yüzden erken çıkarman iyidir. :D
ayoll bazı şarkıcıların bazı hit parçaları nekadar eski olada fark etmiyor bu şarkı
mustinin aya benzer tarkanın şıkkıdım parçalarından farkı yok sen kullanmayarak hata yaptın şimdide erken kullanarak @EnveR e hata yaptırıyorsun :F:F:F

Bak bak @GunesinOglu :bağır: Üstüme gelmeyin artık :T:

Teşekkür ederim bu arada güzel puan vereceğim için :bhr:

Bak bayağı beğenen çıktı istersen değiş sonra üstüme kalsın istemem. :D
Yok daha da iyi :X