Şimdiden +15 @sokak sanati
Tüm şarkıları bir görelimŞimdiye kadar tüm şarkılar çok iyi ne yapcam bende bilmiyorum
![]()
mustimi nasıl buldunuz
Ortalamanın üstünde 10+ verebilirim inşallah. Herkes çok iyi bu hafta 😵mustimi nasıl buldunuz![]()
inş verirsin manço yine iyi puan alıcak gibi benden başarılarOrtalamanın üstünde 10+ verebilirim inşallah. Herkes çok iyi bu hafta 😵
@Ahmad benim şarkımı yorumlamamışsın![]()
Birinci olabilirsiniz ergenlerde yüksek puan alacaksın bende ortalama puan veririmTiyosunu vermiştim efeye dikate almis. kayhandan daha söylemiş ve listemde olan şarkıdır. bıkmadan dilerim vereceğim puanı tahmin ettiniz
Birinci olabilirsiniz ergenlerde yüksek puan alacaksın bende ortalama puan veririmTiyosunu vermiştim efeye dikate almis. kayhandan daha söylemiş ve listemde olan şarkıdır. bıkmadan dilerim vereceğim puanı tahmin ettiniz
Geçtiğimiz 2 hafta sana baya iyi puanlar verdim, bu hafta yine 10+ verecem kesin.mustimi nasıl buldunuz![]()
sevindim beğenmeneGeçtiğimiz 2 hafta sana baya iyi puanlar verdim, bu hafta yine 10+ verecem kesin.![]()
25 Eylül'e çektiAkşam paylaşırım şarkımı.Aslında acelesi yok bence ya daha 28 Eylül'e çok var.
![]()
Köyde çok kalamaz gelir oDahada çekilir tarih kesin.![]()
4. Hafta bu yazın hiti Ders Olsun ile yarışıyorum, herkese başarılar
@DarkLeqenD @Felon @Bully @sokak sanati @denizz19 @GunesinOglu @soo @adımutlulukk @beyazsoy @Maskeli Fedai @Billy Kane @Yiğitt @mrt-06 @EFE UYSAL @Çiğdem- @EnveR @Harunnn60 @xemrexxx @batuhankaralar @Ahmad @HachiKo @turkuazz @gözlemci @HarzeM @Castei @yigit_00 @BesaleT @cevaa @vadikızı @-potterhead- @S.G.A.T. @OzaN @ozgur2113 @ABAY_06 @Aserat @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @Reytinger @sürgünüm @eskici @Titanium @primavera @Amoureux
Hiç bilmediğim şarkilari yorumlamiyorum, recapi bekliyorum. Bu şarkiyi şimdi sen deyince ilk kez dinledim ben.Ortalamanın üstünde 10+ verebilirim inşallah. Herkes çok iyi bu hafta 😵
@Ahmad benim şarkımı yorumlamamışsın![]()
oha açık ara favorimsin.4. Hafta bu yazın hiti Ders Olsun ile yarışıyorum, herkese başarılar
@DarkLeqenD @Felon @Bully @sokak sanati @denizz19 @GunesinOglu @soo @adımutlulukk @beyazsoy @Maskeli Fedai @Billy Kane @Yiğitt @mrt-06 @EFE UYSAL @Çiğdem- @EnveR @Harunnn60 @xemrexxx @batuhankaralar @Ahmad @HachiKo @turkuazz @gözlemci @HarzeM @Castei @yigit_00 @BesaleT @cevaa @vadikızı @-potterhead- @S.G.A.T. @OzaN @ozgur2113 @ABAY_06 @Aserat @eros @hayret bi şey @berkann @cookies @Tzira @Reytinger @sürgünüm @eskici @Titanium @primavera @Amoureux
Ilk hafta "Gölge"ye tam puan vermiştim, bu hafta yine baya iyi puan gelir benden.4. Hafta bu yazın hiti Ders Olsun ile yarışıyorum, herkese başarılar