@soekaktsnaktı tleydoym ciddi oys tıyklsndım
Düzgün yazsana.
teldeyim dışında anlamadım.:/
@soekaktsnaktı tleydoym ciddi oys tıyklsndım
17 olmasın o.😱
@sokak sanati 'nin puanları :
- Gülşen
- Burcu Güneş
- Ahmet Kaya
- Tarkan
- Yıldız Tilbe
- Şebnem Ferah
- Barış Manço
- Serdar Ortaç
- Murat Boz
- Yalın
- Hande Yener
- Demet Akalın
- Atiye
- Ceceli
- Sandal
- Sıla
- Teoman
- Sezen
- Sertab Erener
- Katy Perry
- Göksel
- 84
@sokak sanari bnm tel ozurly o yuzdeen gwc açtığı mükemmel
yok kullanmadım cnm bunuda cnmGeçen sezon kullanmadın mı bunu.😱 Çok iyi şarkıymış.
Çok iyi olsun. Herkes çok sevsin parçamı. Final puanı alayım artık.
@GunesinOglu Çiko'da açmış.Sende bir sorun olmasın.
![]()
Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.
Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.
Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.
Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01
@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.![]()
yok kullanmadım cnm bunuda cnm
çok güzel bir parçadır bene güzel bir sonuc bu hafta bekliyorum inş sende güzel sonuc alırsın iyi bir hafta daha geçiririz![]()
nihayet.![]()
S&M işte, fena değilİlk başta ise şarkın. Bilmiyorum gözden mi kaçtı acaba.
Telafi ederiz artık.![]()
çok iyi yönetemedim 2.sezon malesef daha kullanmadığım parçaları görünce bunu çok söyliceksin ama all starda hata yapmıcam inşİnşallah.Sen 4. ol ben 2. olayım.
Geçen sezon kullanmayarak büyük hata yapmışsın.Ben en iyi puanımı bile verebilirim o derece.
![]()
inş harika gelmişsin diyorsundur cnm@Çişdeem- coyl hayriya gelmiisin
S&M işte, fena değil10+ verir gibiyim
![]()
![]()
![]()
1-3 arası da olabilir tabi, zevklerim değişebilir15+'da anlaşalım.
Ama final puanı alacağım. Biraz Riri'mize sahip çık.Alla beni'de 5+'ya çıkabilirsn yani ona göre.
![]()
çok iyi yönetemedim 2.sezon malesef daha kullanmadığım parçaları görünce bunu çok söyliceksin ama all starda hata yapmıcam inş
dinledikçe dahada seviceksindir eminim
inş harika gelmişsin diyorsundur cnm
sen beğendine göre tamamdır bence teşeşkkürler zor kısmı geçtik![]()
1-3 arası da olabilir tabi, zevklerim değişebilir![]()
Tüm şarkıları bir görelimBeğendim beğendim. İlk hafta dışında beğenmediğim yok galiba.Cidden çok iyi gidiyorsun.
Ne 1-3'ü.
Kafayı yerim öyle bir şey görürsem.Senden 3 almadım daha hiç bak.
13+ anlaşalım.![]()
Tüm şarkıları bir görelimŞimdiye kadar tüm şarkılar çok iyi ne yapcam bende bilmiyorum
![]()
Tiyosunu vermiştim efeye dikate almis. kayhandan daha söylemiş ve listemde olan şarkıdır. bıkmadan dilerim vereceğim puanı tahmin ettinizBu hafta da çok iyi parçayla karşınızdayız, çokda iddialıyız:
@Maskeli Fedai @GunesinOglu @Bully @mrt-06 @Ahmad @batuhankaralar @OzaN @denizz19 @Çiğdem- @HarzeM @sürgünüm @Tzira @xemrexxx @sokak sanati @-potterhead- @Yiğitt @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @tolgab @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Castei @DarkLeqenD @Reytinger @Felon @Titanium @cookies @yigit_00 @eskici @BesaleT @ABAY_06 @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz
Tiyosunu vermiştim efeye dinlemiş kayhandan daha söylemiş ve sistemde olan şarkıdır bıkmadan dilerim vereceğim puanı tahmin ettiniz
Dinlemedim . yabancılarla aram yok. Dinleyince karar vereceğimRihanna'yı nasıl buldun.![]()