MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Geçen sezon kullanmadın mı bunu.😱 Çok iyi şarkıymış.:D

:Z Çok iyi olsun. Herkes çok sevsin parçamı. Final puanı alayım artık.:Z

@GunesinOglu Çiko'da açmış.:D Sende bir sorun olmasın.:D
yok kullanmadım cnm bunuda cnm :F:F:F

çok güzel bir parçadır bene güzel bir sonuc bu hafta bekliyorum inş sende güzel sonuc alırsın iyi bir hafta daha geçiririz :Z:Z:Z

Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.:Z

Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.:Z Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.:bhr: Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.:Z

Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01 :Z

@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.:D

nihayet. :D

yok kullanmadım cnm bunuda cnm :F:F:F

çok güzel bir parçadır bene güzel bir sonuc bu hafta bekliyorum inş sende güzel sonuc alırsın iyi bir hafta daha geçiririz :Z:Z:Z

İnşallah.:Z Sen 4. ol ben 2. olayım.:A

Geçen sezon kullanmayarak büyük hata yapmışsın.:( Ben en iyi puanımı bile verebilirim o derece.:D

Nasılda tek bir kelime ile çok güzel duygular hissettirirmiş.:Z Ohh bee.:F

İnşallah.:Z Sen 4. ol ben 2. olayım.:A

Geçen sezon kullanmayarak büyük hata yapmışsın.:( Ben en iyi puanımı bile verebilirim o derece.:D
çok iyi yönetemedim 2.sezon malesef daha kullanmadığım parçaları görünce bunu çok söyliceksin ama all starda hata yapmıcam inş :F:F:F

dinledikçe dahada seviceksindir eminim :A:A:A

@Çişdeem- coyl hayriya gelmiisin
inş harika gelmişsin diyorsundur cnm :F:F:F

sen beğendine göre tamamdır bence teşeşkkürler zor kısmı geçtik :A:A:A

S&M işte, fena değil :A 10+ verir gibiyim :X

15+'da anlaşalım.:A
Ama final puanı alacağım. Biraz Riri'mize sahip çık.:love1: Alla beni'de 5+'ya çıkabilirsn yani ona göre.:A

Ama final puanı alacağım. Biraz Riri'mize sahip çık.:love1: Alla beni'de 5+'ya çıkabilirsn yani ona göre.:A

çok iyi yönetemedim 2.sezon malesef daha kullanmadığım parçaları görünce bunu çok söyliceksin ama all starda hata yapmıcam inş :F:F:F

dinledikçe dahada seviceksindir eminim :A:A:A

inş harika gelmişsin diyorsundur cnm :F:F:F

sen beğendine göre tamamdır bence teşeşkkürler zor kısmı geçtik :A:A:A

Beğendim beğendim. İlk hafta dışında beğenmediğim yok galiba.:D Cidden çok iyi gidiyorsun.:D

1-3 arası da olabilir tabi, zevklerim değişebilir :F

:bağır: Ne 1-3'ü.:(
Kafayı yerim öyle bir şey görürsem.:( Senden 3 almadım daha hiç bak.:F
13+ anlaşalım.:Z