Buz Kırağı, 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    edis

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,688
Puanı
1,060
Edis'in, 2018 yılında Özdemir Müzik etiketiyle yayınlanan, "Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" albümünde yer alan "Buz Kırağı" isimli şarkısı, 100 milyon izlenmeyi aştı.

Şarkının sözü Yıldız Tilbe’ye, müziği Cenk Telkıvıran’a, düzenlemesi Batu Çaldıran’a ait. Klibin yönetmenliğini ise Murat Joker üstlendi.

• Harika
Reactions: batuhankaralar
Ne zaman başlıyor? İnşallah Mart ayı içerisinde değildir, TUS falan yalan olur çünkü o zaman. Kaptırır giderim :A @phoebebuffay
Bence Mart’ta başlar :A Etkinlik sahipleri ne zaman planlamışlarsa artık :A

Senin TUS yalan olmaz inşallah MS uğruna :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
MS mi başlıyor? Benim hiç haberim yok. :A
Evet. 2 tane değerli bu konuda tecrübeli isimler el atacak. Aslında sağda solda çok bahsi geçmişti kaçırmışsın :A @Bully ‘den kaçmamış :A
Ne zaman başlıyor? İnşallah Mart ayı içerisinde değildir, TUS falan yalan olur çünkü o zaman. Kaptırır giderim :A @phoebebuffay
kendini kaptırmadan dengelemeye çalış.
Plan ramazan ayının başlangıcı ile birlikte olacaktı. Yakın zamanda netleşir.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Evet. 2 tane değerli bu konuda tecrübeli isimler el atacak. Aslında sağda solda çok bahsi geçmişti kaçırmışsın :A @Bully ‘den kaçmamış :A

kendini kaptırmadan dengelemeye çalış.
Plan ramazan ayının başlangıcı ile birlikte olacaktı. Yakın zamanda netleşir.
Hiç görmemiştim konuşulduğunu. :A Sıfırdan mı yapılacak, yoksa son iki sezonda kullanılan sanatçıların dışındaki sanatçılar ile mi yapılacak? :A

Son düzenleme:
Hiç görmemiştim konuşulduğunu. :A Sıfırdan mı yapılacak, yoksa son iki sezonda kullanılan sanatçıların dışındaki sanatçılar ile mi yapılacak? :A
Onu pek bilmiyorum. Etkinlik sahipleri düşünmüştür veya düşünecektir. Ben sadece başlanması için düğmeye bastım.
Detaylı bakılıp en doğru karar verilecektir :A bir kaç hafta önce kararlaştırıldı. Elbet bu süreçte bakmışlardır

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Onu pek bilmiyorum. Etkinlik sahipleri düşünmüştür veya düşünecektir. Ben sadece başlanması için düğmeye bastım.
Detaylı bakılıp en doğru karar verilecektir :A bir kaç hafta önce kararlaştırıldı. Elbet bu süreçte bakmışlardır
2021 yazında sil baştan sezonu yapılmış, o birinci sezon olarak sayılabilir. Sadece o sezondakiler yarışamamalı bence yeni sezonda :A Etkinlik sahipleri ne yönde karar verecekler bakalım

2021 yazında sil baştan sezonu yapılmış, o birinci sezon olarak sayılabilir. Sadece o sezondakiler yarışamamalı bence yeni sezonda :A Etkinlik sahipleri ne yönde karar verecekler bakalım
2021 yazındakinde ben de yarışmıştım. 2.sezondu o, onun üstünden devam edeceksek 3.sezon olur. :A

Ayrıca etkinlik yürütücüleri sürpriz mi? Üçtür asla isim verilmiyor. :A

• Güldürdün
2021 yazındakinde ben de yarışmıştım. 2.sezondu o, onun üstünden devam edeceksek 3.sezon olur. :A

Ayrıca etkinlik yürütücüleri sürpriz mi? Üçtür asla isim verilmiyor. :A
Şimdi konuyu okudum, 2021’de 10.sezon silbaştan yapılmış. 8 ve 9.sezondakiler 10.sezonda yarışamayacak denmiş :A İlk silbaştan da 8.sezonda yapılmış :A Etkinlik yürütücüleri bakalım napacak :A

Şimdi konuyu okudum, 2021’de 10.sezon silbaştan yapılmış. 8 ve 9.sezondakiler 10.sezonda yarışamayacak denmiş :A İlk silbaştan da 8.sezonda yapılmış :A Etkinlik yürütücüleri bakalım napacak :A
Ben de yanlış hatırlıyormuşum. :A

Bana ikisi de uyar, ona göre seçimlerim değişir sadece. Sen yarışacak mısın? :A

• Güldürdün
Ben de yanlış hatırlıyormuşum. :A

Bana ikisi de uyar, ona göre seçimlerim değişir sadece. Sen yarışacak mısın? :A
Daha önce hep erkek sanatçılarla yarıştım. 1 şampiyonluğum, 1 finalistliğim, 3 tane de yarı finalistliğim var. İstediğim isim müsait olursa bu sefer bir hanımefendiyle yarışabilirim :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
O kadar iddialı geliyorum diyorsun :A
Tabii ki. :A

Seçimime bağlı bu arada, şampiyon olmaya değil de yarışmakla daha keyif alacağım bir isim de seçebilirim. :A Geçen sezon da mor ve ötesi ile Tarkan'dan sonra en çok final puanı toplayan isimdim ama strateji hatası ile sonlara doğru elendik işte. :A

• Güldürdün