MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

İddiaya girelim mi bu şarkıyla final puanı alacam ve senin zevksizliğini kanıtlayacam. :A

Tam değil de şöyle vermişim şimdi baktım. :T:

9 Puan: Barış Manço
8 Puan: Rihanna
7 Puan: Barış Akarsu
6 Puan: Sıla
5 Puan: Ahmet Kaya
4 Puan: Kenan Doğulu
3 Puan: Gülşen
2 Puan: Hadise
1 Puan: Avril Lavigne

Sana bağlı bu haftaki puanın. :A

20+ cepte diyorum ben şimdiden haberin olsun.:A
Bu hafta farkı kapatmam lazım. 5+ alırsın umarım.:Z

Benim puanım değil şarkı hoşuna gitmeli zaten.:A Tamam ilk 3 isterim.:bağır: Ne kadar iyi yorum yaparsan o kadar iyi senin için belki 10+ olur.:A
İşte kötü vereceğini hissedersem şarkı daha az hoşuma gider ilk 3 de hayal olur. :A

Bakacaz artık. :Z

Güzel parça ama çokta sevdiğim şarkısı değil. +10 alacaksındır. :D

1 puandan yüksek alırsın benden +10 cıkar mı bilemem :A

Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.:Z

Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.:Z Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.:bhr: Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.:Z

Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01 :Z

@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.:D

Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.:Z

Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.:Z Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.:bhr: Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.:Z

Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01 :Z

@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.:D
bildiğim ve çok sevdiğim bir parçası :Z:Z:Z

1.hafta çok iyi gelmiştin ama 2 ve 3. haftalar hafif düşüş vardı bu hafta yine 1.hafta gibi çok iyi gelmişsin bence 😉😉😉

bildiğim ve çok sevdiğim bir parçası :Z:Z:Z

1.hafta çok iyi gelmiştin ama 2 ve 3. haftalar hafif düşüş vardı bu hafta yine 1.hafta gibi çok iyi gelmişsin bence 😉😉😉

Geçen sezon kullanmadın mı bunu.😱 Çok iyi şarkıymış.:D

:Z Çok iyi olsun. Herkes çok sevsin parçamı. Final puanı alayım artık.:Z

@GunesinOglu Çiko'da açmış.:D Sende bir sorun olmasın.:D