2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

Deniz ile bu kadını bir seviyede tutman, Denizin değerini gösterdi sendeki ṣuan. :F
Sen neden bunu bir türlü anlamadın ki? :) Deniz, Melike ve Sinem.. Bunlar anayasanın değiştirilmesi teklif dâhi edilemeyecek güzellerim benim. 3'üde sol köşede. Bir nevi abartıya kaçacak ama Tanrı gibi bir şey bunlar benim için. Geri kalanlar hep 2'den başlar. :)

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Sen neden bunu bir türlü anlamadın ki? :) Deniz, Melike ve Sinem.. Bunlar anayasanın değiştirilmesi teklif dâhi edilemeyecek güzellerim benim. 3'üde sol köşede. Bir nevi abartıya kaçacak ama Tanrı gibi bir şey bunlar benim için. Geri kalanlar hep 2'den başlar. :)

Gördük gördük hadi canım hadi, gir sen dövmeyi koluna, anca bitecek. :A

Anında diğer mesajını alıntı yaptım gör diye ama etiketsizde senden bahsedildiğini anladığına göre kendini bilip bize hak vermiş oldun :A @Yakamoz-Asi
Etkinliğin başından beri bana laf ediyorsun, ayrıca bu konuya da az sayıda kişi yorum yapmış, "zevksiz" sıfatını yapıştırdığın kişinin ben olduğumu anlamak zor değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Etkinliğin başından beri bana laf ediyorsun, ayrıca bu konuya da az sayıda kişi yorum yapmış, "zevksiz" sıfatını yapıştırdığın kişinin ben olduğumu anlamak zor değil. :A
Acaba sana niye laf ediyorum? Sen sürekli yaptığın için olmasın? :A
Ayrıca her zamana elenecek seçeneği oyluyorsun. Çok nadiren kazanan tarafta oldun :A
Burda da güzel çıkmış. Şampiyon olduktan sonra beğendik kızı :A
işlem tamam. Şarjda yetmiyordu. Telefon rahatlar biraz :A

Acaba sana niye laf ediyorum? Sen sürekli yaptığın için olmasın? :A
Ayrıca her zamana elenecek seçeneği oyluyorsun. Çok nadiren kazanan tarafta oldun :A

işlem tamam. Şarjda yetmiyordu. Telefon rahatlar biraz :A
Sevindim, telefonu rahatlatmışsın :A Sana şarjın yetmesi önemli :A Telefonu çok kullanıyorsun :A

• Güldürdün
Sevindim, telefonu rahatlatmışsın :A Sana şarjın yetmesi önemli :A Telefonu çok kullanıyorsun :A
Telefon her görevi yapıyor.
Normalde iş telefonlarında bir kaç program var onu kullanıyoruz ama ben bu telefonuma ayarladım. Onu da buradan hallediyorum.
Okuldaki teknisyen özel telefonlara yüklenmiyor yapılmaz demişti ama nasıl yaptıysam bir şekilde başardım. Maillere bakmak için kendimle ikide bir bilgisayar taşımama gerek kalmadı bundan dolayı. Okuldada zaten 3 telefonla dolaşıyoruz. 4. bir telefon olmaması için kendime şahsi iş telefonu istemedim.
Kısaca özet verdim iş hayatım ile alakalı :A
------

Planlı, programlı gidersen hep kazanan tarafta olabilirsiniz. Mesela ben. Ahahahaha. @Dosi @Bully 😅🎉🏆
Ne alaka? :A
Yanlış mesaj mı alıntıladın? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Telefon her görevi yapıyor.
Normalde iş telefonlarında bir kaç program var onu kullanıyoruz ama ben bu telefonuma ayarladım. Onu da buradan hallediyorum.
Okuldaki teknisyen özel telefonlara yüklenmiyor yapılmaz demişti ama nasıl yaptıysam bir şekilde başardım. Maillere bakmak için kendimle ikide bir bilgisayar taşımama gerek kalmadı bundan dolayı. Okuldada zaten 3 telefonla dolaşıyoruz. 4. bir telefon olmaması için kendime şahsi iş telefonu istemedim.
Kısaca özet verdim iş hayatım ile alakalı :A
------

Ne alaka? :A
Yanlış mesaj mı alıntıladın? :A
Vay, özel programları kendi telefonuna da ayarladın demek iyiymiş :A Bilgisayar işini bertaraf etmişsin bu sayede :A

3 telefon da çokmuş be :A 4. telefon olmamış iyi ki evet, iyi yapmışsın :A Çok gelirdi.

Hakkında yeni bir bilgi daha edinmiş olduk, güzel oldu :A

• Güldürdün
Vay, özel programları kendi telefonuna da ayarladın demek iyiymiş :A Bilgisayar işini bertaraf etmişsin bu sayede :A

3 telefon da çokmuş be :A 4. telefon olmamış iyi ki evet, iyi yapmışsın :A Çok gelirdi.

Hakkında yeni bir bilgi daha edinmiş olduk, güzel oldu :A
2 tanesi bölümün telefonu. Özellikle öğleden sonra çok sık kullanıyoruz. Bir uygulama var ve aileler çocukları alma saatlerini belirliyor. Günlük not falan. Bazen arıyorlar. Bundan dolayı sürekli yanımızda olmalı. Bel çantası alacağım bu gidişle :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Buyrun burdayım Cemre Gökberk ödüllü oylaması var ona odaklıyım yazamadım @Bully ikinizinde emeğine sağlık
dün sana kaç kere yazdım. İşine gelmeyenleri görmüyorsun.
Bundan sonra artık demezsin hiç yazmıyorsunuz etiket etmiyorsunuz deyip :)

• Üzücü
  • Aynen
Reactions: TenTen and Dosi
2 tanesi bölümün telefonu. Özellikle öğleden sonra çok sık kullanıyoruz. Bir uygulama var ve aileler çocukları alma saatlerini belirliyor. Günlük not falan. Bazen arıyorlar. Bundan dolayı sürekli yanımızda olmalı. Bel çantası alacağım bu gidişle :A
Niye o kadar telefon veriyorlar ki size :A Demek ki gerekli.

Ailelerden dolayı sürekli yanınızdaki olmalı demek telefon :A

Yani, taşımak için alman gerekiyorsa alacaksın mecbur bel çantası :A

• Güldürdün
Vallahi bildirim gelmedi tek tek baktım bildirimlerime
------

benmi kurulmuşum
Yeminle hep bu bahaneyi yapıyorsun bana.
Ben sana küstüm. yarı final konuma hiç uğramamışsın hatta diğer konularda yorumlar yapmana rağmen. Finalde bahsettim diye orda yazdın ama sonrası olan mesajları umursamadın bile
------

Niye o kadar telefon veriyorlar ki size :A Demek ki gerekli.

Ailelerden dolayı sürekli yanınızdaki olmalı demek telefon :A

Yani, taşımak için alman gerekiyorsa alacaksın mecbur bel çantası :A
iki Bölüm var. İkisine ait telefon. Kimi arar der çocuğum durağa gelsin. Kimi der hazırlansın geliyoruz. Kimi mesaj atar şu arkadaşla gidecek diye. İçindeki programdada eve gidenleri ekliyoruz sisteme. 100e yakın çocuk var. Uygulama sayesinde kolaylık oluyor.
İşim kolay değil yani :A

• Üzücü
Reactions: Angelica