Mine Simge en favori güzelde yarışanlar ile alakalı yazdığımı sandığın için öyle dedim. Aynen abartıyorumÜnlü kadınlarla mı kadınlarla demek istedin galiba
Anladım ben seni de yine de abartıyorsun![]()
Mine Simge en favori güzelde yarışanlar ile alakalı yazdığımı sandığın için öyle dedim. Aynen abartıyorumÜnlü kadınlarla mı kadınlarla demek istedin galiba
Anladım ben seni de yine de abartıyorsun![]()
Kim etmeyecek? Kararlar benden geçiyor![]()
Alt tarafı co-adminsiniz.Biz teslim edeceğiz bize yine etkinlikleriO konuda için rahat olsun
![]()
Teşekkürler katılımın için
Teşekkürler Batu Bey
Zirveye bak canım. Öhmm orada bir ad yazıyor. Okur musun bana rica etsem. Zira birinci o gibi geldi bana. 😁😄Fav10 tarihinin en büyük kara lekesi olarak kayıtlara geçti. Böyle bir fiyasko kesinlikle unutulmayacak. Daha çok ṣey yazarım ama gerek yok. Bu kara leke ile güzide etkinliği aynı isimde anmak bile vahim.
İlk turlarda da kullanırdım ama benim oy kullandığım turlarda çok eşitlik çıkınca beklemeye geçtimTeşekkürler Batu Bey
Sonlarda oy kullanarak kaçırmamış oldun en azından etkinliği![]()
Zirveye bak canım. Öhmm orada bir ad yazıyor. Okur musun bana rica etsem. Zira birinci o gibi geldi bana. 😁😄
Etkinliğin gidişatını görünce aklı başına gelmiştir.
Güzel kadın yaparım valla. Solda Deniz, Sağda Miray ❤️❤️Kına yak hatta dövme yap koluna![]()
Bu ne demek? 😳Zaman zaman zaman@Bully
Güzel kadın yaparım valla. Solda Deniz, Sağda Miray ❤️❤️
Askerden dönünce anlarsın anca.Bu ne demek? 😳
Güzel kadın yaparım valla. Solda Deniz, Sağda Miray ❤️❤️
Maalesef Yakamoz’a hak verdim. Bari Deniz ile bir tutmayaydınDeniz ile bu kadını bir seviyede tutman, Denizin değerini gösterdi sendeki ṣuan.![]()
6 Nisan.Askerden dönünce anlarsın anca.
Ne zaman gidiyordun?![]()
O zaten zevksizin önde gideniOnun seçimlerini de gördük.![]()
Daha çok var. Bu ara bol çene çalda belki seni ayın favori üyesinde oylarız. Mesaj kriteri önemli6 Nisan.![]()
Onun seçimlerini de gördük.![]()
Benden bahsederken etiketlesenize, niye dedikodumu yapıyorsunuz? 😡O zaten zevksizin önde gideni
------
Daha çok var. Bu ara bol çene çalda belki seni ayın favori üyesinde oylarız. Mesaj kriteri önemlicumartesi-Pazartesi arası gelir konu
![]()
Etkinliğin gidişatını görünce aklı başına gelmiştir."Ben bunlara etkinlik vermek gibi bir hatayı nasıl yaptım Allah'ım!" diye dizlerini dövüyordur.
@Dosi
Sınırsız bir güce sahibiz
Anında diğer mesajını alıntı yaptım gör diye ama etiketsizde senden bahsedildiğini anladığına göre kendini bilip bize hak vermiş oldunBenden bahsederken etiketlesenize, niye dedikodumu yapıyorsunuz? 😡