2025 En Favori Güzel 2025 - Kazananı Belli Oldu!

Yeminle hep bu bahaneyi yapıyorsun bana.
Ben sana küstüm. yarı final konuma hiç uğramamışsın hatta diğer konularda yorumlar yapmana rağmen. Finalde bahsettim diye orda yazdın ama sonrası olan mesajları umursamadın bile
------

iki Bölüm var. İkisine ait telefon. Kimi arar der çocuğum durağa gelsin. Kimi der hazırlansın geliyoruz. Kimi mesaj atar şu arkadaşla gidecek diye. İçindeki programdada eve gidenleri ekliyoruz sisteme. 100e yakın çocuk var. Uygulama sayesinde kolaylık oluyor.
İşim kolay değil yani :A
İki bölüme iki telefon demek :A Maşallah çocuklar kadar aileleriyle de iç içesiniz :A Eve gidenlerin sisteme eklenmesi iyiymiş. 100 çocuk çok tabii ama uygulama kolaylık sağlıyormuş en azından :A

İşin zor elbet :A İyi altından kalkıyorsun sen :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İki bölüme iki telefon demek :A Maşallah çocuklar kadar aileleriyle de iç içesiniz :A Eve gidenlerin sisteme eklenmesi iyiymiş. 100 çocuk çok tabii ama uygulama kolaylık sağlıyormuş en azından :A

İşin zor elbet :A İyi altından kalkıyorsun sen :A
Geçen dedim ya insan ne kadar isim hafızaya kazıyor. O kadar çocuk, üstüne aileleri falan hepsinin simasınıda hafızaya kazıyoruz.
İsimler binde bir karışıyor. Bir yabancı çocuk var ismi baya uzun. Onu öğrenmek zamanımı almıştı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yeminle hep bu bahaneyi yapıyorsun bana.
Ben sana küstüm. yarı final konuma hiç uğramamışsın hatta diğer konularda yorumlar yapmana rağmen. Finalde bahsettim diye orda yazdın ama sonrası olan mesajları umursamadın bile
------

iki Bölüm var. İkisine ait telefon. Kimi arar der çocuğum durağa gelsin. Kimi der hazırlansın geliyoruz. Kimi mesaj atar şu arkadaşla gidecek diye. İçindeki programdada eve gidenleri ekliyoruz sisteme. 100e yakın çocuk var. Uygulama sayesinde kolaylık oluyor.
İşim kolay değil yani :A

Bahane falan değil az önce tekrar baktım bildirim yok dediğim oylamada olduğum için yazamadım

• Okudum
Geçen dedim ya insan ne kadar isim hafızaya kazıyor. O kadar çocuk, üstüne aileleri falan hepsinin simasınıda hafızaya kazıyoruz.
İsimler binde bir karışıyor. Bir yabancı çocuk var ismi baya uzun. Onu öğrenmek zamanımı almıştı :A
Aynen, kısa zamanda o kadar isim, sima hafızaya kazıyorsunuz ama zamanla unutuluyordur da :A Seneler sonra çoğu hatırlanmaz :A

İsimlerin binde bir karışması iyi bari :A O uzun ismi unutmazsın işte kolay kolay :A

• Güldürdün
Tamda böyle :F
------

Aynen, kısa zamanda o kadar isim, sima hafızaya kazıyorsunuz ama zamanla unutuluyordur da :A Seneler sonra çoğu hatırlanmaz :A

İsimlerin binde bir karışması iyi bari :A O uzun ismi unutmazsın işte kolay kolay :A
Eski öğrencileri bazen görüyorum ama isimler anında gelmiyor aklıma :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and xemrexxx
Tamda böyle :F
------

Eski öğrencileri bazen görüyorum ama isimler anında gelmiyor aklıma :A
Normal, çok öğrencin var :A Öğrencinin öğretmen sayısı daha az ama öğretmenin öğrenci sayısı daha çok :A

• Güldürdün
Fikirleri değişmeyip sabit kalan insanlar düz insanlardır değişmeyen tek şey değişimdir..

ay%C3%A7a-ay%C5%9Fin-turan-v0-8qpaa2eqtb6c1.jpg

Şu gacı iki finalistinizi toplar 5le çarpar mesela
Buna da verdik maalesef çıkamadı

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Finalin ben bu isimler olmasa da istediğim isimlerin çıkamayacağını biliyordum zaten emekleriniz için teşekkürler @Bully @Dosi
Biz de sana teşekkür ederiz destek ve katkıların için :Z
------

Teşekkürler.
Aktif olduğun bir dönemde gelmiş olmasına sevindim.
Biz artık @Bully ile dinleneceğiz. Bir kaç ay bizden etkinlik yok :A
Aynen, biz dinleneceğiz birkaç ay :A Fazlasıyla çalıştık :A

Diğer arkadaşların etkinliklerini de bekliyoruz bakalım :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24