Al buna da diss.Senin konuma diss atmaya hakkın yok. Etkinlikte doğru düzgün oy bile kullanmadın.
Al buna da diss.Senin konuma diss atmaya hakkın yok. Etkinlikte doğru düzgün oy bile kullanmadın.
Teşekkürler abi, destek ve katkıların için de teşekkürlerSizi emekleriniz için tebrik ediyorum saygıdeğer Adminim ve @Bully 'yi. Harika'nı yukardaki mesaja vererek telafi ettim sanırım olmamıṣı. Daha fazla yorum yapmasam daha iyi yoksa çok kalp kırarım.![]()
Biz belki 1 senelik diyeceğiz. Şimdiden emin konuşma2 sene sonra da etkinlikte yerini alacak, Hudutsuz Sevda ile garanti etmiş oldu![]()
Ünlü resimler konusunda atabilirsin ama burda hoşuma gitmedi. O kadar emekten dolayı.Al buna da diss.
Bizim kurallar değişebilir elbetBiz belki 1 senelik diyeceğiz. Şimdiden emin konuşma![]()
2 sene sonra da etkinlikte yerini alacak, Hudutsuz Sevda ile garanti etmiş oldu![]()
Biz belki 1 senelik diyeceğiz. Şimdiden emin konuşma![]()
Yapacak bir şey yok içimden diss atmak geldi böyle bir sonucaÜnlü resimler konusunda atabilirsin ama burda hoşuma gitmedi. O kadar emekten dolayı.
Ayrıca mesajlarıma istediğin kadar diss at. Ben rahatsız olmuyorum bu durumdan.
Teşekkürler, destek ve katkıların için de teşekkürler
İstediğin gibi ilerlememesine rağmen oylamada devam edip final konuda aktif olduğun için biz teşekkür ederiz. Dediğim gibi sadece sana özel rahatsız olmadım bu durumdanSizi emekleriniz için tebrik ediyorum saygıdeğer Adminim ve @Bully 'yi. Harika'nı yukardaki mesaja vererek telafi ettim sanırım olmamıṣı. Daha fazla yorum yapmasam daha iyi yoksa çok kalp kırarım.![]()
İstediğin gibi ilerlememesine rağmen oylamada devam edip final konuda aktif olduğun için biz teşekkür ederiz. Dediğim gibi sadece sana özel rahatsız olmadım bu durumdan
Bu arada konuş konuş. Benim kalbimi kırmadığın sürece diğerlerine istediğini söyle![]()
Haksızlık yalnız bu.İstediğin gibi ilerlememesine rağmen oylamada devam edip final konuda aktif olduğun için biz teşekkür ederiz. Dediğim gibi sadece sana özel rahatsız olmadım bu durumdan
Bu arada konuş konuş. Benim kalbimi kırmadığın sürece diğerlerine istediğini söyle![]()
BakalımBu kadını bu etkinlikte tekrar görmek dahi istemiyorum.![]()
Teşekkür ederiz katılımın için. Bunlara ek olarak Hande Erçel
Şu diss muhabbetimizi noktalanınca sıra onada gelecekti. Önce bi noktalama olsun karalarım bir şeylerHaksızlık yalnız bu.
Açtığın konuda 90 mesajla en çok katkıyı veren benim etkinlik sahipleri hariç.
Final konusunda da 5. Bu yüzden bu mesaja da diss
Teşekkürler, biz de sana teşekkür ederiz eksiksiz bir şekilde oy kullanıp katkılar sağladığın için
farkındaysan sürekli zamanı gelince konuşuruz diyorum çünkü zaman ve şartlar değişkenlik gösteriyorBizim kurallar değişebilir elbet
1 sene dersek bizim de işimize gelir aday sayısı az olur itirazlar azalır![]()
Afra zamanı gıcık kapmaya başladın. Alina ile zirve yaptı bu nefretBu kadını bu etkinlikte tekrar görmek dahi istemiyorum.![]()
Tamam (noktaladım)Yapacak bir şey yok içimden diss atmak geldi böyle bir sonuca
Yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırımO değilde bu konuyu hazır ederken Miray’ın düşündüğümüzden daha güzel olduğunu farkettimfotoda ayrı bir havası var
Alina ve Afra gibi iki güçlü güzeli geçti. Kabul edeceğiz artık
------
Ha bu dizi. Fragmanları hiç güzel görünmüyordu
------
Senin favorin kimdi acaba?![]()
Teşekkürler katılımın için. Hande Erçel mevzusunu kafama monteledim
Hepside benimde desteklediğim isimler. Niye senle aynı tarafta olduk 😡Yıldız Yılmaz argun kuyucu yıldırım
Alina
Meryoşum![]()
Aynen, zaman ve şartlara göre güncelleme yapılıyor haliylefarkındaysan sürekli zamanı gelince konuşuruz diyorum çünkü zaman ve şartlar değişkenlik gösteriyor
Afra zamanı gıcık kapmaya başladın. Alina ile zirve yaptı bu nefret
Tamam (noktaladım)