Sen neden bunu bir türlü anlamadın ki?Deniz ile bu kadını bir seviyede tutman, Denizin değerini gösterdi sendeki ṣuan.![]()
Sen neden bunu bir türlü anlamadın ki?Deniz ile bu kadını bir seviyede tutman, Denizin değerini gösterdi sendeki ṣuan.![]()
Sen neden bunu bir türlü anlamadın ki?Deniz, Melike ve Sinem.. Bunlar anayasanın değiştirilmesi teklif dâhi edilemeyecek güzellerim benim. 3'üde sol köşede. Bir nevi abartıya kaçacak ama Tanrı gibi bir şey bunlar benim için. Geri kalanlar hep 2'den başlar.
![]()
Etkinliğin başından beri bana laf ediyorsun, ayrıca bu konuya da az sayıda kişi yorum yapmış, "zevksiz" sıfatını yapıştırdığın kişinin ben olduğumu anlamak zor değil.Anında diğer mesajını alıntı yaptım gör diye ama etiketsizde senden bahsedildiğini anladığına göre kendini bilip bize hak vermiş oldun@Yakamoz-Asi
Acaba sana niye laf ediyorum? Sen sürekli yaptığın için olmasın?Etkinliğin başından beri bana laf ediyorsun, ayrıca bu konuya da az sayıda kişi yorum yapmış, "zevksiz" sıfatını yapıştırdığın kişinin ben olduğumu anlamak zor değil.![]()
işlem tamam. Şarjda yetmiyordu. Telefon rahatlar birazBurda da güzel çıkmış. Şampiyon olduktan sonra beğendik kızı![]()
Number One, Miray Daner. Çatla çatla 🥵🥵Gördük gördük hadi canım hadi, gir sen dövmeyi koluna, anca bitecek.![]()
Sevindim, telefonu rahatlatmışsınAcaba sana niye laf ediyorum? Sen sürekli yaptığın için olmasın?
Ayrıca her zamana elenecek seçeneği oyluyorsun. Çok nadiren kazanan tarafta oldun
işlem tamam. Şarjda yetmiyordu. Telefon rahatlar biraz![]()
Number One, Miray Daner. Çatla çatla 🥵🥵
Telefon her görevi yapıyor.Sevindim, telefonu rahatlatmışsınSana şarjın yetmesi önemli
Telefonu çok kullanıyorsun
![]()
Ne alaka?
Vay, özel programları kendi telefonuna da ayarladın demek iyiymişTelefon her görevi yapıyor.
Normalde iş telefonlarında bir kaç program var onu kullanıyoruz ama ben bu telefonuma ayarladım. Onu da buradan hallediyorum.
Okuldaki teknisyen özel telefonlara yüklenmiyor yapılmaz demişti ama nasıl yaptıysam bir şekilde başardım. Maillere bakmak için kendimle ikide bir bilgisayar taşımama gerek kalmadı bundan dolayı. Okuldada zaten 3 telefonla dolaşıyoruz. 4. bir telefon olmaması için kendime şahsi iş telefonu istemedim.
Kısaca özet verdim iş hayatım ile alakalı
------
Ne alaka?
Yanlış mesaj mı alıntıladın?![]()
2 tanesi bölümün telefonu. Özellikle öğleden sonra çok sık kullanıyoruz. Bir uygulama var ve aileler çocukları alma saatlerini belirliyor. Günlük not falan. Bazen arıyorlar. Bundan dolayı sürekli yanımızda olmalı. Bel çantası alacağım bu gidişleVay, özel programları kendi telefonuna da ayarladın demek iyiymişBilgisayar işini bertaraf etmişsin bu sayede
3 telefon da çokmuş be4. telefon olmamış iyi ki evet, iyi yapmışsın
Çok gelirdi.
Hakkında yeni bir bilgi daha edinmiş olduk, güzel oldu![]()
Bence sana çok pis kuruldu. 😅@Angelica ⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️
dün sana kaç kere yazdım. İşine gelmeyenleri görmüyorsun.Buyrun burdayım Cemre Gökberk ödüllü oylaması var ona odaklıyım yazamadım @Bully ikinizinde emeğine sağlık
Teşekkürler ablaBuyrun burdayım Cemre Gökberk ödüllü oylaması var ona odaklıyım yazamadım @Bully ikinizinde emeğine sağlık
Evet öyle görünüyorBence sana çok pis kuruldu. 😅
dün sana kaç kere yazdım. İşine gelmeyenleri görmüyorsun.
Bundan sonra artık demezsin hiç yazmıyorsunuz etiket etmiyorsunuz deyip![]()
Bence sana çok pis kuruldu. 😅
Niye o kadar telefon veriyorlar ki size2 tanesi bölümün telefonu. Özellikle öğleden sonra çok sık kullanıyoruz. Bir uygulama var ve aileler çocukları alma saatlerini belirliyor. Günlük not falan. Bazen arıyorlar. Bundan dolayı sürekli yanımızda olmalı. Bel çantası alacağım bu gidişle![]()
Yeminle hep bu bahaneyi yapıyorsun bana.Vallahi bildirim gelmedi tek tek baktım bildirimlerime
------
benmi kurulmuşum
iki Bölüm var. İkisine ait telefon. Kimi arar der çocuğum durağa gelsin. Kimi der hazırlansın geliyoruz. Kimi mesaj atar şu arkadaşla gidecek diye. İçindeki programdada eve gidenleri ekliyoruz sisteme. 100e yakın çocuk var. Uygulama sayesinde kolaylık oluyor.Niye o kadar telefon veriyorlar ki sizeDemek ki gerekli.
Ailelerden dolayı sürekli yanınızdaki olmalı demek telefon
Yani, taşımak için alman gerekiyorsa alacaksın mecbur bel çantası![]()