atlatırım di me bu haftayı.
atlatırım di me bu haftayı.
atlatırım di me bu haftayı.![]()
nerenden uyduruyosun bunları.Geçen sezon kullanmış ve sıkıntı yaşamıştın diye hatırlıyorum ama geçen sezon çoğu kişi ilk haftalarda çok iddialı gelmişti. O nedenle geri düşmüştün. bence daha kötüler var şuan.Atlatırsın malesef.
![]()
nerenden uyduruyosun bunları.ilk 4 haftada kullandığım parçaları 1. sezonda hiç kullanmadım.
![]()
yok kullanmadım hiç. niye kullanmamışım asıl soru o.Hadi yaa.Geçen sezon ilk 2 hafta kullanmadın mı bunu.
![]()
yok kullanmadım hiç. niye kullanmamışım asıl soru o.![]()
Severim
Severim![]()
Değişik bir şarkı forum sevmeyebilirİyi iyi.Çok riskli duruyor nedense benim gözümde. Sonuçta yeni ve çok duyulmadı. Bizim forumdakiler 2 yıl sonra duyuyor.
![]()
severim bende.
Değişik bir şarkı forum sevmeyebilir![]()
Haksızlık etme şimdi.Geçen hafta ne verdim.ss Bu soruyu benim sormam lazım.
![]()
Hareketli şarkıları seviyorsun ama slow şarkılar için diyorum ben.
Mesela Sıla'nın hangi slowu seni tatmin eder.
![]()
Eh iştelik bir şarkı, bu haftaya uygun orta sıralarımda yerini alırsınHareketli şarkıları seviyorsun ama slow şarkılar için diyorum ben.
Mesela Sıla'nın hangi slowu seni tatmin eder.
![]()
Ayy sende hep ortalara atıyorsun beniEh iştelik bir şarkı, bu haftaya uygun orta sıralarımda yerini alırsın![]()
Yara Bende bu sezon kullanmayacağım. SU var ama listemdeYara bende var. Sevişmeden Uyumayalim'da olabilir.![]()
Daha ne istiyosunAyy sende hep ortalara atıyorsun beni
Yara Bende bu sezon kullanmayacağım. SU var ama listemde![]()
Bu kadar kötü şarkının içinde +15 lazım bana hele de Sıla yani ben yarışma başlamadan senden Sıla'ya bayağı yüksek puanlar bekliyordum hangileri senin tarzın tam veririm diyebileceğinDaha ne istiyosun10+ veriyom hep
![]()
Şu ne yaa.Ayy sende hep ortalara atıyorsun beni
Yara Bende bu sezon kullanmayacağım. SU var ama listemde![]()