MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Bu kadar kötü şarkının içinde +15 lazım bana hele de Sıla yani ben yarışma başlamadan senden Sıla'ya bayağı yüksek puanlar bekliyordum hangileri senin tarzın tam veririm diyebileceğin :D
Düşünüyorum.....
Yoruldum, Acısa da Öldürmez, Boş Yere, Aslan Gibi ve Zor Sevdiğimden'den birini kullansam ilk dördümde olurdun :A

Sevişmeden Uyumayalım var listemde :D dan sonrayı diyorsan riskli geliyor nedense :D

Bence Sıla'nın beğeneceğin şarkıları çıkacaktır. :D Listemde ilaç gibi şarkılar var. :D

Aynen onu diyorum ama onuda kullanmıyorsun.:(
Ben uğraştım Sıla için ama sen engel oldun.:A Ayrica neden korkuyorsun sanki eleneceksin.:F

@-potterhead- yok be çok iddialı gelince bi numarasi kalmiyor.:A Yarı finalde ezmişitim Sila'yi Diamonds ile.:A

Aynen onu diyorum ama onuda kullanmıyorsun.:(
Ben uğraştım Sıla için ama sen engel oldun.:A Ayrica neden korkuyorsun sanki eleneceksin.:F

@-potterhead- yok be çok iddialı gelince bi numarasi kalmiyor.:A Yarı finalde ezmişitim Sila'yi Diamonds ile.:A
İnşallah haklısındır ama bunun başını çabuk ezmemiz lazım Gol'le bile 5. oldu :A

Bu hafta final puanına gözümüzü dikelim dedik ve vitesi arttırdık.:Z

Rihanna'nın en çok sükse yaratmış klipelrinden Loud'un en eğlenceli klibidir ve en kıpır kıpır şarkısıdır bence.:Z Forumda da tam puan verecek en az 5 kişi biliyorum.:bhr: Bu hafta dediğim gibi final puanına gözümüzü diktik çünkü geçen hafta 6. olduğum Disturbia'nın çok ötesinde bir şarkı bu.:Z

Şimdiden hayırlı olsun bakim. Recap sürem 3.01 - 4.01 :Z

@cookies @HarzeM @Tzira @Reytinger @DarkLeqenD @Castei @GunesinOglu @sürgünüm @Felon @Titanium @yigit_00 @BesaleT @eskici @Amoureux @cevaa @primavera @vadikızı @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @Bully @Çiğdem- @Ahmad @Harunnn60 @mrt-06 @ozgur2113 @denizz19 @tolgab @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Billy Kane @EnveR @eros @S.G.A.T. @OzaN @adımutlulukk @soo @-potterhead- @Yiğitt @Maskeli Fedai @batuhankaralar @ABAY_06 @berkann ve diğer herkes.:D
hayırlı olsun başarılar:)

başarılar dilerim...:)