MusicSurvivor All Star | 12.Hafta Sonuçları

valla hiç güzel şarkılarla gelmiyorki bu hafta katty nin dişlerine dişlik takmış katy seyretmemk için yüzümü döndüm sesini izledim sadece
çürük dişli katy istemiyoruz
neyse sen yıldızın hangi şarkılarını seversin onu söyle bakayım misal @GunesinOglu cücüğü vazgeçtim-kış güneşi-delikanlım bir şarkı daha demişti neydi la o

Bir ödül var bu sefer şu ayın favori editörü gibi

mesela rihanna birinci olunca rihanayı destekleyenler bir gece rihannayla birlikte kalacak gibi böyle teşvik edici kuvvetli bir ödül olmalı
yalnız öyle bir durumda tarkan birinci olursa destekleyenlerin vay haline
)

mesela rihanna birinci olunca rihanayı destekleyenler bir gece rihannayla birlikte kalacak gibi böyle teşvik edici kuvvetli bir ödül olmalı
yalnız öyle bir durumda tarkan birinci olursa destekleyenlerin vay haline
)
hem sen hem çiğdem kalrısınız işte tarkanla

neyse la cücük 4.sezondan bahsetişken 4.sezon dizi müzikleri olabilir demiştik ben my yi ayıtmıştım orada neyse dizi müziğiyse my normal devam ediyorsak ajda pekkanla yarışıyorum unutma ikisi de rezerve

İnş unutmam

çirkefleşme hemen benle tartışırken vadiyi araya katarak seviyenizi gösteriyorsunuz biliyosunuz zaafım olduğunu konuyla vadinin ne alakası var ya
müzikten anlamak için buraya mı katılmak gerekiyormuş
ayrıca siz kimsiniz de dikkatinizi çekeyim laflara bak hadi ordan
post kasma yeri yapmışsınız bu konuları

@takas canım müzik her zaman hayatımızda olmalı müziksiz
olmaz yarışmalar olmalı eğleniyorsa boş iş değil bence
abla müziğe bişey demiyorum şuan kulıklığı takmış bende müzik dinliyorum mesela ama burdaki gereksiz post kasmalar dikkatimi çekiyor neyse uzatmaya gerek yok

Son düzenleme: