Senden daha fanı olmasın ama 3 saat otururduk 3 saat Sıla müziği dinlerdi. Bi ara tüm şarkılarını ezbere biliyordum 1.5 senedir oraya gitmiyoruz unuttum.Yok artık insan bu sebepten sevmemezlik yapar mı Haha bende önemli bir şey sandım
Senden daha fanı olmasın ama 3 saat otururduk 3 saat Sıla müziği dinlerdi. Bi ara tüm şarkılarını ezbere biliyordum 1.5 senedir oraya gitmiyoruz unuttum.Yok artık insan bu sebepten sevmemezlik yapar mı Haha bende önemli bir şey sandım
Zevkine laf etmiyorum zaten Kösemin karşısında olunca insan böyle oluyor Dirilişe çok kötü dizi muamelesi yapıyor.İzleyip beğenmediğimi sende gör diye 2 bölüm daha izledim. Senin zevkinle uyuşmuyor diye zevkime laf etme lütfen.
ok.
Uzun zamandır dinlemiyorsun demek işte oy kullanırken sıkıntı olmaz ben de düşük verirsin diye korkuyordumSenden daha fanı olmasın ama 3 saat otururduk 3 saat Sıla müziği dinlerdi. Bi ara tüm şarkılarını ezbere biliyordum 1.5 senedir oraya gitmiyoruz unuttum.
Yok canım takılıyorum özel bi gıcığım yok.Uzun zamandır dinlemiyorsun demek işte oy kullanırken sıkıntı olmaz ben de düşük verirsin diye korkuyordum
Aslan Gibi sever misin gerçi sen Fenerlisin amaYok canım takılıyorum özel bi gıcığım yok.
Bana kaç verdin canısı?Uzun zamandır dinlemiyorsun demek işte oy kullanırken sıkıntı olmaz ben de düşük verirsin diye korkuyordum
Özüme sözüme döndüm doğruyu yanlışı gördüm can çıkmamış yerinden aslan gibi geri döndüm. En çok dinlediği şarkıydı o herifin.Aslan Gibi sever misin gerçi sen Fenerlisin ama
Şarkıyı sonradan sevmeye başladığımı söylemiştim bence gayet iyi puan aldın ortalama üstüBana kaç verdin canısı?
Hahaha sevdim o Adamı ezberletmiş şarkıyı ama sen seviyon mu bana o lazımÖzüme sözüme döndüm doğruyu yanlışı gördüm can çıkmamış yerinden aslan gibi geri döndüm. En çok dinlediği şarkıydı o herifin.
Bir kişi çok sevinecek dediğin benmiydim.Şarkıyı sonradan sevmeye başladığımı söylemiştim bence gayet iyi puan aldın ortalama üstü
Yok sen değildin sen beni Nasıl buldunBir kişi çok sevinecek dediğin benmiydim.
Ben tek Tarkan'ı severim diğerlerini de dinlerim nadir.Şarkıyı sonradan sevmeye başladığımı söylemiştim bence gayet iyi puan aldın ortalama üstü
Hahaha sevdim o Adamı ezberletmiş şarkıyı ama sen seviyon mu bana o lazım
Anlaşıldı merkezBen tek Tarkan'ı severim diğerlerini de dinlerim nadir.
İyi aldın iyi +6 aldınYok sen değildin sen beni Nasıl buldun
Zevkine laf etmiyorum zaten Kösemin karşısında olunca insan böyle oluyor Dirilişe çok kötü dizi muamelesi yapıyor.
6 verdim işte. 7 olduğunu nerden çıkardın.7 için teşekkürler
6+ diyon neyse ben biraz kaçtım yarın akşam sonuçlarda inşallah final puanı alırsın6 verdim işte. 7 olduğunu nerden çıkardın.
Şaka la şaka 7,8, 9 civarı aldın6+ diyon neyse ben biraz kaçtım yarın akşam sonuçlarda inşallah final puanı alırsın