Beğendin mi beni
Cengiz ne karışıyor
Aaa niye karışıyor harbiden.😱
Beğendin mi beni
Cengiz ne karışıyor
bendemi kullancam
Yıldız seviyorsan neden olmasın12.Hafta'da jüri olayım o zaman hem biraz müzik kültürüm de gelişir.
12.Hafta'da jüri olayım o zaman hem biraz müzik kültürüm de gelişir.
Neyse 1 puan da vermezsin herhalde12.Hafta'da jüri olayım o zaman hem biraz müzik kültürüm de gelişir.
Sana benden her hafta 1 gelecek sen istedin. Dirilişime düşmanlık edenin karşısına çıkarım haddini bildiririm.
Her ne kadar sevmesem de adaletli davranırım.Neyse 1 puan da vermezsin herhalde
Sana benden her hafta 1 gelecek sen istedin. Dirilişime düşmanlık edenin karşısına çıkarım haddini bildiririm.
Forumdan çıkmıyordki hiç 24 saat forumda.@sokak sanati az çık şu sayfadan ya ne Zaman gelsem buradasın
Sıla'yı sevmemen sesini şarkılarını sevmemen mi yoksa kendisini ya da ekstra bir neden miHer ne kadar sevmesem de adaletli davranırım.
Evet öyleyiz kızdırmaya çalışan sensin bizde cevabını veriyoruz tabki. Önyargılısın zaten.Alışığız zaten Dirilişe laf söyleyene ekibin anti olmasına.
Arkadaş o kadar çabalıyor yine ilk 3 dışındaForumdan çıkmıyordki hiç 24 saat forumda.
Valla yanına da kalmıyorOrtalık sana kalsın istemiyorum.
Ya biz Ps4 kafeye gidiyorduk. Ben de oyun oynarken konstre olmam lazım hiç ses olmayacak işte ps4 kafenin sahibi son ses Sıla müzikleri açıp benim sinirimi bozardı o yüzden yani.Sıla'yı sevmemen sesini şarkılarını sevmemen mi yoksa kendisini ya da ekstra bir neden mi
Yok artık insan bu sebepten sevmemezlik yapar mı Haha bende önemli bir şey sandımYa biz Ps4 kafeye gidiyorduk. Ben de oyun oynarken konstre olmam lazım hiç ses olmayacak işte ps4 kafenin sahibi son ses Sıla müzikleri açıp benim sinirimi bozardı o yüzden yani.
Evet öyleyiz kızdırmaya çalışan sensin bizde cevabını veriyoruz tabki. Önyargılısın zaten.
Forumdan çıkmıyordki hiç 24 saat forumda.