Beğendin mi beni
Cengiz ne karışıyor![]()
Aaa niye karışıyor harbiden.😱
Beğendin mi beni
Cengiz ne karışıyor![]()
bendemi kullancam
Yıldız seviyorsan neden olmasın12.Hafta'da jüri olayım o zaman hem biraz müzik kültürüm de gelişir.![]()
12.Hafta'da jüri olayım o zaman hem biraz müzik kültürüm de gelişir.![]()
Neyse 1 puan da vermezsin herhalde12.Hafta'da jüri olayım o zaman hem biraz müzik kültürüm de gelişir.![]()
Sana benden her hafta 1 gelecek sen istedin.
Her ne kadar sevmesem de adaletli davranırım.Neyse 1 puan da vermezsin herhalde![]()
Sana benden her hafta 1 gelecek sen istedin.Dirilişime düşmanlık edenin karşısına çıkarım haddini bildiririm.
![]()
Forumdan çıkmıyordki hiç 24 saat forumda.
Sıla'yı sevmemen sesini şarkılarını sevmemen mi yoksa kendisini ya da ekstra bir neden miHer ne kadar sevmesem de adaletli davranırım.![]()
Evet öyleyiz kızdırmaya çalışan sensin bizde cevabını veriyoruz tabki.Alışığız zaten Dirilişe laf söyleyene ekibin anti olmasına.![]()
Arkadaş o kadar çabalıyor yine ilk 3 dışındaForumdan çıkmıyordki hiç 24 saat forumda.![]()
Valla yanına da kalmıyorOrtalık sana kalsın istemiyorum.![]()
Ya biz Ps4 kafeye gidiyorduk.Sıla'yı sevmemen sesini şarkılarını sevmemen mi yoksa kendisini ya da ekstra bir neden mi![]()
Yok artıkYa biz Ps4 kafeye gidiyorduk.Ben de oyun oynarken konstre olmam lazım hiç ses olmayacak işte ps4 kafenin sahibi son ses Sıla müzikleri açıp benim sinirimi bozardı o yüzden yani.
![]()
Evet öyleyiz kızdırmaya çalışan sensin bizde cevabını veriyoruz tabki.Önyargılısın zaten.
![]()
Forumdan çıkmıyordki hiç 24 saat forumda.![]()