MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

Oylarımı kullandım. Bilmeniz gereken bir şey var özellikle söyleyeyim yarışmacı arkadaşlarıma hepiniz de çok iyi şarkılarla gelmişsiniz yani daha iyiler ve orta iyiler şeklinde sıraladım kesinlikle kötü yoktu bu hafta bu kadar kesin bir yargıya vardım diyebilirim. Düşük verdiklerim üzülmesin ya da kızmasın kulak zevkime göre ilerledim bu hafta bir kişi memnun kalacak özellikle puanımdan :F

İlk defa oy kullandım :) Ahmet Kaya ve Tarkan ilk iki sıramı aldı... Herkese başarılar dilerim...

Ama müzikle hiç ilgim yok diyor Tarkan'da eski diye işte biliyor :A @xdragxx oy kullanma :D

Ayy Sıla'yı kötü buldu diye 40 takla atma sakin ol.:A Yoo isterse kullanabilir. Çok eğlenceli bir yarışma bence kullan.:Z
Ayrıca anlamamak ne yaa. Sadece zevkine uygun olanı üste koyacak ne var bunda biz profesyonel terimler istemiyoruz.:F

Ayy Sıla'yı kötü buldu diye 40 takla atma sakin ol.:A Yoo isterse kullanabilir. Çok eğlenceli bir yarışma bence kullan.:Z
Ayrıca anlamamak ne yaa. Sadece zevkine uygun olanı üste koyacak ne var bunda biz profesyonel terimler istemiyoruz.:F
Sana ne :A bunca Zaman kullanmamış şimdi mi kullanacak :F Sıla'yı sevmiyor diye değil canısı kötü hatırası varmış diye sevmiyor muhtemelen sevgili durumları aşkın adı Sıla :A

Sana ne :A bunca Zaman kullanmamış şimdi mi kullanacak :F Sıla'yı sevmiyor diye değil canısı kötü hatırası varmış diye sevmiyor muhtemelen sevgili durumları aşkın adı Sıla :A

İşte ne güzel bu eğlenceyi geçte olsa farkedip kullanacak. Mahrummu olsun.:A
Her neyse işte müzikten anlamaya gerek yok.:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan