Sağolsun @GunesinOglu zamanında ol diye ısrar etmişti ama müzik özürlü olduğum için kabul etmemiştim demekki jüriler oy veriyor sadece. Halk oylaması falan yok mu hiç?Zaten jüri değilsin ve mümkünse olma emi
Sağolsun @GunesinOglu zamanında ol diye ısrar etmişti ama müzik özürlü olduğum için kabul etmemiştim demekki jüriler oy veriyor sadece. Halk oylaması falan yok mu hiç?Zaten jüri değilsin ve mümkünse olma emi
Halk oylaması büyük finalde ama sen finale kadar gözükme buralarda zaten müzikten anladığın da yokSağolsun @GunesinOglu zamanında ol diye ısrar etmişti ama müzik özürlü olduğum için kabul etmemiştim demekki jüriler oy veriyor sadece. Halk oylaması falan yok mu hiç?
Tarkani ben yönetiyorumSağolsun @GunesinOglu zamanında ol diye ısrar etmişti ama müzik özürlü olduğum için kabul etmemiştim demekki jüriler oy veriyor sadece. Halk oylaması falan yok mu hiç?
Sıla'yı nasıl buldunİlk defa oy kullandım Ahmet Kaya ve Tarkan ilk iki sıramı aldı... Herkese başarılar dilerim...
Hayır öyle bir şey yok xdragxx müzikten pek anlamıyor@xdragxx sanırım jüri olabilirsin. @GunesinOglu sonuçlar forumun genelinin fikri olsun diye herkesi jüriliğe alıyor. Girince Kendide söyler sanırım.
Hayır öyle bir şey yok xdragxx müzikten pek anlamıyor
Ama müzikle hiç ilgim yok diyor Tarkan'da eski diye işte biliyor @xdragxx oy kullanmaBiz çok mu anlıyoruz. Dinlemek yeterli olacak ki en çok Tarkan dinlerim demiş yani dinliyor.
Ama müzikle hiç ilgim yok diyor Tarkan'da eski diye işte biliyor @xdragxx oy kullanma
Sana ne bunca Zaman kullanmamış şimdi mi kullanacak Sıla'yı sevmiyor diye değil canısı kötü hatırası varmış diye sevmiyor muhtemelen sevgili durumları aşkın adı SılaAyy Sıla'yı kötü buldu diye 40 takla atma sakin ol. Yoo isterse kullanabilir. Çok eğlenceli bir yarışma bence kullan.
Ayrıca anlamamak ne yaa. Sadece zevkine uygun olanı üste koyacak ne var bunda biz profesyonel terimler istemiyoruz.
Sana ne bunca Zaman kullanmamış şimdi mi kullanacak Sıla'yı sevmiyor diye değil canısı kötü hatırası varmış diye sevmiyor muhtemelen sevgili durumları aşkın adı Sıla
Kullanmaz o işleri varİşte ne güzel bu eğlenceyi geçte olsa farkedip kullanacak. Mahrummu olsun.
Her neyse işte müzikten anlamaya gerek yok.
Kullanmaz o işleri var
Beğendin mi beniOylarımı kullandım.
Cengiz ne karışıyorCengiz lafını demiş. 15 dakika ara verebilir işlerine sende KPSS'ye hazırlanıyorsun ama yarışıyorsn.
Ben seni hep beğeniyorum.Beğendin mi beni
Cengiz ne karışıyor