- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Neyse senin de suyun ısındı zaten şarkı da kalmadı elinde.ayol bu all star
Neyse senin de suyun ısındı zaten şarkı da kalmadı elinde.ayol bu all star
nereden anladın pis.ssKoris Rihanna fanı seni yolar.
4 şarkım daha varNeyse senin de suyun ısındı zaten şarkı da kalmadı elinde.
Bana bak sen ne ara Meryoş tan fırsat bulup böyle iyi şarkılar seçiyorsunayol bu all star
nereden anladın pis.ss
meryoşun facede paylaştığı resimlere göre seçiyorumBana bak sen ne ara Meryoş tan fırsat bulup böyle iyi şarkılar seçiyorsun
o manken çarpık bacaklıdır.ssBir ara replikte geçti. Manken seçerken sen Rihannamısın falan demişti.
Hahahaha tam tersi olmasın omeryoşun facede paylaştığı resimlere göre seçiyorum
susar mısın kız çarpık 3 yarışmada birden oy kullanıyom performansları izlemem lazım.ssHahahaha tam tersi olmasın o
Neyse bu hafta hakkını yemedim haftaya kısmetse 1,2 falan veririm
Bende bu hafta Yıldız'a tam versem mi diyordum hile hurda karıştırayım madem düşüreyimoylarımı kullandım
en beğendiklerim : ahmet kaya-barış manço-demet akalın @-potterhead- @tolgab @Yiğitt
@ozgur2113 bu hafta yırttı benden fark-ı kırgın çiçekler aman ne diyorum ben hatlar karıştı katy perry ile ikisi bence çok yakındı
sezen ve yalın ortaydı melunbaşları @Bully ve @mrt-06
diğerlerini eleyelim gitsin bence @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL
ay bunun saçlarıyla birlikte mantığı da uçtu gitti.ssBende bu hafta Yıldız'a tam versem mi diyordum hile hurda karıştırayım madem düşüreyim
Bende Meryem'in Kazabilankada ki haberlerini falan araştıracaksın sandımsusar mısın kız çarpık 3 yarışmada birden oy kullanıyom performansları izlemem lazım.ss
Yapacak bir şey yok ben sana hep destek çıkıyorum ama sen haddini aştın tam vermeyeceğim o kesinleştiay bunun saçlarıyla birlikte mantığı da uçtu gitti.ss
ay pis şikeci ezik eski marul kafa.ssYapacak bir şey yok ben sana hep destek çıkıyorum ama sen haddini aştın tam vermeyeceğim o kesinleşti
Görürsün bakalım iyi niyetimi kötü kullanıyorsan haddini bildiririzay pis şikeci ezik eski marul kafa.ss
SılaTarkan müziğini seçenler beni etiketlesin oyum ona. Tarkanı dinlerim Türkçe adam gibi 15 yıldır.
ay cücük acuna beni elesin diye rüşvet verecek pis.ssGörürsün bakalım iyi niyetimi kötü kullanıyorsan haddini bildiririz
Kusura bakma ama nedensiz bir şekilde nefret ediyorum. Hatırası var ondan.
Zaten jüri değilsin ve mümkünse olma emiKusura bakma ama nedensiz bir şekilde nefret ediyorum. Hatırası var ondan.