- Reaksiyon puanı
- 59,032
- Puanı
- 1,060
Neyse senin de suyun ısındı zaten şarkı da kalmadı elinde.ayol bu all star![]()
Neyse senin de suyun ısındı zaten şarkı da kalmadı elinde.ayol bu all star![]()
nereden anladın pis.ssKoris Rihanna fanı seni yolar.![]()
4 şarkım daha varNeyse senin de suyun ısındı zaten şarkı da kalmadı elinde.![]()
Bana bak sen ne ara Meryoş tan fırsat bulup böyle iyi şarkılar seçiyorsunayol bu all star![]()
nereden anladın pis.ss
meryoşun facede paylaştığı resimlere göre seçiyorumBana bak sen ne ara Meryoş tan fırsat bulup böyle iyi şarkılar seçiyorsun![]()
o manken çarpık bacaklıdır.ssBir ara replikte geçti. Manken seçerken sen Rihannamısın falan demişti.![]()
Hahahaha tam tersi olmasın omeryoşun facede paylaştığı resimlere göre seçiyorum![]()
susar mısın kız çarpık 3 yarışmada birden oy kullanıyom performansları izlemem lazım.ssHahahaha tam tersi olmasın o
Neyse bu hafta hakkını yemedim haftaya kısmetse 1,2 falan veririm![]()
Bende bu hafta Yıldız'a tam versem mi diyordum hile hurda karıştırayım madem düşüreyimoylarımı kullandım
en beğendiklerim : ahmet kaya-barış manço-demet akalın @-potterhead- @tolgab @Yiğitt
@ozgur2113 bu hafta yırttı benden fark-ı kırgın çiçekler aman ne diyorum ben hatlar karıştıkaty perry ile ikisi bence çok yakındı
sezen ve yalın ortaydı melunbaşları @Bully ve @mrt-06
diğerlerini eleyelim gitsin bence@Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19 @EFE UYSAL
![]()
ay bunun saçlarıyla birlikte mantığı da uçtu gitti.ssBende bu hafta Yıldız'a tam versem mi diyordum hile hurda karıştırayım madem düşüreyim![]()
Bende Meryem'in Kazabilankada ki haberlerini falan araştıracaksın sandımsusar mısın kız çarpık 3 yarışmada birden oy kullanıyom performansları izlemem lazım.ss
Yapacak bir şey yok ben sana hep destek çıkıyorum ama sen haddini aştın tam vermeyeceğim o kesinleştiay bunun saçlarıyla birlikte mantığı da uçtu gitti.ss
ay pis şikeci ezik eski marul kafa.ssYapacak bir şey yok ben sana hep destek çıkıyorum ama sen haddini aştın tam vermeyeceğim o kesinleşti![]()
Görürsün bakalım iyi niyetimi kötü kullanıyorsan haddini bildiririzay pis şikeci ezik eski marul kafa.ss
SılaTarkan müziğini seçenler beni etiketlesin oyum ona.Tarkanı dinlerim Türkçe adam gibi 15 yıldır.
![]()
ay cücük acuna beni elesin diye rüşvet verecek pis.ssGörürsün bakalım iyi niyetimi kötü kullanıyorsan haddini bildiririz![]()
Kusura bakma ama nedensiz bir şekilde nefret ediyorum. Hatırası var ondan.
Zaten jüri değilsin ve mümkünse olma emiKusura bakma ama nedensiz bir şekilde nefret ediyorum. Hatırası var ondan.![]()