- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Pek tanışıklığım yok neyi sever sevmez bilgim yok kullandır yani bir şey diyemedim @batuhankaralar kullanmalısın
Pek tanışıklığım yok neyi sever sevmez bilgim yok kullandır yani bir şey diyemedim @batuhankaralar kullanmalısın
Ama daha kullanmamış o yabancı şarkısına bayılır gerçi sılaya da bayılır@batuhankaralar kullanacak zaten
Ohoo kaç kişi benden oy istiyor hangisine tam puan atsam acabaAma daha kullanmamış o yabancı şarkısına bayılır gerçi sılaya da bayılır
Sıla'nın sana yaptıklarını unutma unutturma #oyveötesi #oyverOhoo kaç kişi benden oy istiyor hangisine tam puan atsam acaba
Bize katkısı olanı biz de unutmayızSıla'nın sana yaptıklarını unutma unutturma #oyveötesi #oyver
BiliyordumBize katkısı olanı biz de unutmayız
Güzel puanı orta derecede verdim. Başarılar dilerim...Sıla'yı nasıl buldun
ay koskoca ülke seçimin yaptı biz bir haftayı yapamadık ay pis cücük acun boynun altında kalsın .ss
beceriksiz reytingi çökesice. seçimlerde baraj altı kalasıca yattığı yataktan çiğdem çıkasıca pis pis .ssİstifa ediyorum
Türkiye nin %92 si oy kullanmış diyolar.Ben daha forumun %50 sine kullandırtamıyom
Öyle mi dedim ben ?Kötü bir insanım yani ben.
Sen beni gıcık ediyorsun, ben de seni. Bu kadar yani.Senin yüzünden dedin.s
Sen beni gıcık ediyorsun, ben de seni. Bu kadar yani.
Kullanırsam sana 1 vereceğim. O yüzden kendin kaşınıyorsun bak.Oy Kullan o zaman barış sağlansin.
Kullanırsam sana 1 vereceğim. O yüzden kendin kaşınıyorsun bak.
Hiçbir şeyimi bilmediğini ikimizde biliyoruz.Seni silerim o zaman forumdan. Tüm pis çamaşırlarını biliyorum
Oy kullanmadın değil mi?Hiçbir şeyimi bilmediğini ikimizde biliyoruz.