Yarışma başladığından beri sadece 1 kez kullandım. Ama zaten Cengiz'e söyleyip jüriliği bırakmıştım.Oy kullanmadın değil mi?
Yarışma başladığından beri sadece 1 kez kullandım. Ama zaten Cengiz'e söyleyip jüriliği bırakmıştım.Oy kullanmadın değil mi?
Aman kullanma oy, Ahmet Kaya'ya düşük veriyon zaten.Yarışma başladığından beri sadece 1 kez kullandım. Ama zaten Cengiz'e söyleyip jüriliği bırakmıştım.
Hiçbir şeyimi bilmediğini ikimizde biliyoruz.
Türkçe Müzik, özellikle slow sevmiyorum, ne yapıyım?Aman kullanma oy, Ahmet Kaya'ya düşük veriyon zaten.
İstediğini bil, benim kirli çamaşırım bile yok ki. En kötü ne biliyor olabilirsin ki?Ben modum. Yönetim odasında çok özel bilgilerin var. Ip nerde ne konuştuğun gibi.
Türkçe Müzik, özellikle slow sevmiyorum, ne yapıyım?
İstediğini bil, benim kirli çamaşırım bile yok ki. En kötü ne biliyor olabilirsin ki?
Senden korkmuyorum.İşte ona göre ayağını denk al.
Puan vermeyerek bana destek çıkabilirsin.Türkçe Müzik, özellikle slow sevmiyorum, ne yapıyım?
İstediğini bil, benim kirli çamaşırım bile yok ki. En kötü ne biliyor olabilirsin ki?
Zaten sırf sen elenme diye hiç oy kullanmıyorum. 😉Puan vermeyerek bana destek çıkabilirsin.
Puan vermeyerek bana destek çıkabilirsin.
Eyvallah canımsın.Zaten sırf sen elenme diye hiç oy kullanmıyorum. 😉
Adaşımı ben isterim, sen uza.Bu çocuğu kimse istemiyor yarışmada.
Ben hariç.Benden herkes korkar.
Eyvallah canımsın.
Adaşımı ben isterim, sen uza.
Cansın, can.Ben hariç.
Bir ara bizim okula bekliyorum seni canım kardeşim (ya da abim, büyük ihtimalle abim. Neyse)
Hala süper konuşmalarına devam ediyor. Bize GERÇEK İSLAM DİNİNİ öğretiyor. Canım dincim.Cansın, can.
Din hocadan ne haber bu arada?
İmana mı çağırıyorsun beni?Hala süper konuşmalarına devam ediyor. Bize GERÇEK İSLAM DİNİNİ öğretiyor. Canım dincim.
Özelden sana Twitter'ını vereyim. Tweetlerine bak.
Müslüman değilsen özür dilerim. Gerçekten bak. Saygım var yani. Saçmalıyorum şu an. Neyse, cidden Müslüman filan değilsen özür dilerim.İmana mı çağırıyorsun beni?
Ay saçmalama sana takılıyorum, tabi ki Müslümanım.Müslüman değilsen özür dilerim. Gerçekten bak. Saygım var yani. Saçmalıyorum şu an. Neyse, cidden Müslüman filan değilsen özür dilerim.
Ben saf çocuğum diye herkes beni kandırıyor.Ay saçmalama sana takılıyorum, tabi ki Müslümanım.
Dün @sokak sanati seni kızdırdı ya ben sana üzüldüm biraz aslında sana değil Miley'e üzüldüm. Sen onun ölmesini istemiyorum dedin ya çok tuhaf geldi bana. Demek gerçek fan sevgisi buymuş. 🙄Ben saf çocuğum diye herkes beni kandırıyor.
O zaten benden ne istiyor, bilmiyorum. Dün, bir haber okumuştum. Miley, cilt kanseri olabilir diye. Bunun üzerine öyle diyince, çok kötü olmuştum.Dün @sokak sanati seni kızdırdı ya ben sana üzüldüm biraz aslında sana değil Miley'e üzüldüm. Sen onun ölmesini istemiyorum dedin ya çok tuhaf geldi bana. Demek gerçek fan sevgisi buymuş. 🙄