Yarışma başladığından beri sadece 1 kez kullandım. Ama zaten Cengiz'e söyleyip jüriliği bırakmıştım.Oy kullanmadın değil mi?![]()
Yarışma başladığından beri sadece 1 kez kullandım. Ama zaten Cengiz'e söyleyip jüriliği bırakmıştım.Oy kullanmadın değil mi?![]()
Aman kullanma oy, Ahmet Kaya'ya düşük veriyon zaten.Yarışma başladığından beri sadece 1 kez kullandım. Ama zaten Cengiz'e söyleyip jüriliği bırakmıştım.
Hiçbir şeyimi bilmediğini ikimizde biliyoruz.![]()
Türkçe Müzik, özellikle slow sevmiyorum, ne yapıyım?Aman kullanma oy, Ahmet Kaya'ya düşük veriyon zaten.![]()
İstediğini bil, benim kirli çamaşırım bile yok ki. En kötü ne biliyor olabilirsin ki?Ben modum. Yönetim odasında çok özel bilgilerin var. Ip nerde ne konuştuğun gibi.![]()
Türkçe Müzik, özellikle slow sevmiyorum, ne yapıyım?
İstediğini bil, benim kirli çamaşırım bile yok ki. En kötü ne biliyor olabilirsin ki?![]()
Senden korkmuyorum.İşte ona göre ayağını denk al.![]()
Puan vermeyerek bana destek çıkabilirsin.Türkçe Müzik, özellikle slow sevmiyorum, ne yapıyım?
İstediğini bil, benim kirli çamaşırım bile yok ki. En kötü ne biliyor olabilirsin ki?![]()
Zaten sırf sen elenme diye hiç oy kullanmıyorum. 😉Puan vermeyerek bana destek çıkabilirsin.![]()
![]()
Puan vermeyerek bana destek çıkabilirsin.![]()
![]()
Eyvallah canımsın.Zaten sırf sen elenme diye hiç oy kullanmıyorum. 😉
Adaşımı ben isterim, sen uza.Bu çocuğu kimse istemiyor yarışmada.![]()
Ben hariç.Benden herkes korkar.![]()
Eyvallah canımsın.
Adaşımı ben isterim, sen uza.![]()
Cansın, can.Ben hariç.
Bir ara bizim okula bekliyorum seni canım kardeşim (ya da abim, büyük ihtimalle abim. Neyse)![]()
Hala süper konuşmalarına devam ediyor. Bize GERÇEK İSLAM DİNİNİ öğretiyor. Canım dincim.Cansın, can.
Din hocadan ne haber bu arada?![]()
İmana mı çağırıyorsun beni?Hala süper konuşmalarına devam ediyor. Bize GERÇEK İSLAM DİNİNİ öğretiyor. Canım dincim.
Özelden sana Twitter'ını vereyim. Tweetlerine bak.![]()
Müslüman değilsen özür dilerim. Gerçekten bak. Saygım var yani. Saçmalıyorum şu an. Neyse, cidden Müslüman filan değilsen özür dilerim.İmana mı çağırıyorsun beni?![]()
Ay saçmalama sana takılıyorum, tabi ki Müslümanım.Müslüman değilsen özür dilerim. Gerçekten bak. Saygım var yani. Saçmalıyorum şu an. Neyse, cidden Müslüman filan değilsen özür dilerim.![]()
Ben saf çocuğum diye herkes beni kandırıyor.Ay saçmalama sana takılıyorum, tabi ki Müslümanım.![]()
Dün @sokak sanati seni kızdırdı ya ben sana üzüldüm biraz aslında sana değil Miley'e üzüldüm. Sen onun ölmesini istemiyorum dedin ya çok tuhaf geldi bana. Demek gerçek fan sevgisi buymuş. 🙄Ben saf çocuğum diye herkes beni kandırıyor.![]()
O zaten benden ne istiyor, bilmiyorum. Dün, bir haber okumuştum. Miley, cilt kanseri olabilir diye. Bunun üzerine öyle diyince, çok kötü olmuştum.Dün @sokak sanati seni kızdırdı ya ben sana üzüldüm biraz aslında sana değil Miley'e üzüldüm. Sen onun ölmesini istemiyorum dedin ya çok tuhaf geldi bana. Demek gerçek fan sevgisi buymuş. 🙄