MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

Sen Rihanna'ya odaklan boş ver diğerlerini.:F
diğerleri boşverilecek gibi değil her daim rihannanın yanına karpuz kafalı ördek sesli bir vatandaş yerleştiriyorsun rihannadan bile soğuttun bizi :)

mustafa sandal severdin bence sen çünkü sende 90lı yıllar havası var tamda senin için mustinin hep efsane şarkılarını saklamıştım ama kullanamadan elendim malesef:(:(:(
iyiki erken elenmişsin :) seçimin berbatmış elenmen iyi olmuş :)

diğerleri boşverilecek gibi değil her daim rihannanın yanına karpuz kafalı ördek sesli bir vatandaş yerleştiriyorsun rihannadan bile soğuttun bizi :)

iyiki erken elenmişsin :) seçimin berbatmış elenmen iyi olmuş :)
ben yemek yemeye gidiyorum şimdi senle uğraşamam ama şunuda bil musti her klibinde rihannadan daha seksi olan sırp kızlarını kullanıyordu 10-15 tane her klipt mevcuttur bence sen derdine yan adamın her klibinde kadından baska birşey yoktu :F

Nesini beğenmediğinizi sorabilir miyim sayın jüri? :)
şimdi yalın ı zaten sevmem şarkıcı olarak ses olarak... herkesin kendisine yakın veya uzak hissettiği şarkıcılar vardır demin @Çiğdem- de sandal ı sormuştu sandal içinde aynı hisleri besliyorum bana uzak :) şimdi yalın ın benden çok yüksek puan alması için gerçekten şarkısının güzel olması lazım.. öyle sanatçılar var? genelde şarkılarını sevmediğim ama üç dört şarkısıda harika olabilir, bazende şarkıyla klip uyumu çok hoşuma gider o zamanda pek bana yakınlığına bakmadan bol puan verebilirim ? burdaki yarışan arkadaşların ahmet mehmet mustafa olması pek umrumda değil, yarıştıkları şarkıcıların bana yakınlığı umrumda :) yalın ı @Yiğitt alsaydı... ahmet kayayla sen yarışsaydın her hafta değerlendirmemde ahmet kaya üstteki gruba yalın alttaki gruba yakın olurdu, yalın sendeyken ahmet kaya yiğit teyken yine benim açımdan durum değişmiyor yine yalın alt sıraya ahmet kaya üst sıraya yakın :)
bu açıklamayı şunun için yaptım yani forumdaki arkadaşların benimle yakın veya uzak oluşu puanlarıma asla yansımaz sadece yarıştıkları isimlerin bana yakın veya uzak oluşu önemli :)
yani hiçbir arkadaşımın aklına bu tarz fikirler asla gelmesin belki gelmiyordurda yinede ben açıklamamı yapmış olayım :)
ve bu gereksiz uzun açıklamayı yaparken sözüm sana değildi @Bully , herkese yönelikti hanı nolur nolmaz bazı arkadaşların aklına farklı fikirler gelebilir başta toplu açıklamamı yapayım dedim :))

Nasılda adil jüri.:F

Bu hafta benim jüriler tıkır tıkır çalışıyor.:F @BesaleT @cevaa @Titanium @Amoureux alamayın bu hafta.:A
@yigit_00 uyuzunuda halletsem.:bhr:
Ben de boş durmayayım o halde. :A

@*YıldırıM* geçen hafta oy kullanmayarak üzmüştün beni bu hafta sahalara dönmeni bekliyoruz meluncum. :bhr:

@S.G.A.T. kaç haftadır yoksun sen de bu hafta oy kullanman önemli benim için. :bhr:

@OzaN sevdiğin tek Cornetto şarkısıyla yarışıyorum bu hafta, desteğini bekliyorum. :A

Ben de boş durmayayım o halde. :A

@*YıldırıM* geçen hafta oy kullanmayarak üzmüştün beni bu hafta sahalara dönmeni bekliyoruz meluncum. :bhr:

@S.G.A.T. kaç haftadır yoksun sen de bu hafta oy kullanman önemli benim için. :bhr:

@OzaN sevdiğin tek Cornetto şarkısıyla yarışıyorum bu hafta, desteğini bekliyorum. :A

Bu üç isimde bana ortanın üstü veriyor saol.:A