@GunesinOglu ile aramızda olan meseleyi hallettik 12.haftada jüride olmaya devam
tekrar herkese başarılar diliyorum
@GunesinOglu ile aramızda olan meseleyi hallettik 12.haftada jüride olmaya devam
yolarım seni paçoz.ssOylarımı kullandım Çok zordu +3 verdiklerim cidden iyiydi
Yalın geçen haftaya göre yükseldi , zaten bundan sonra hep çok iyi gelecek.Yeniden var herhalde sırada @Bully
Mustafa Ceceli ilk defa benden çok iyi aldı +10 aldın karşiim @EFE UYSAL başarılar
Sezen Aksu'nun bu şarkısını sevemedim ya @mrt-06 Şarkın iyiydi ama zayıf kaldı @mrt-06
Sıla çok iyi gelmiş ama ortalama bir puan aldı.Geçen hafta kullansaydın bunu daha iyi alırdın @denizz19
Ahmet Kaya çok çok çok iyi gelmiş.Tam puan aldın benden @Yiğitt
Seksendört bu hafta Son Mektup u kullanmalıydı diyorum o kadar @ozgur2113
Demet Akalın ilk defa çok düşük verdim , affet beni @tolgab
Katy Perry ve Rihanna nın bu şarkıları da çok iyi ama ortalama puan aldılar @Harunnn60 @sokak sanati
Barış Manço da çok iyi gelmiş,ben çeyrek finale kadar gidebileceğini düşünüyorum,hadi hayırlısı @-potterhead-
@Maskeli Fedai yine iyi alamadın Ama bundan sonra iyi parçaların var artık iyi veririm gibi
@xemrexxx Yıldız +2 aldı yani düşün yani ne kadar sevmişim parçayı
pis pis konuşma.ssOylarımı kullandım. Bu hafta ki listem çok sevdiğim, orta sevdiğim ve hiç sevmediğim diye kolayca sıralama yaptığım bir liste oldu.
Tarkan'ım. Ama boş yere Megastar değil. Muhteşem söylemiş şarkıyı. Verdim iyi puanını. @Maskeli Fedai
Yalın'ın nadir sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş bu hafta @Bully . İyu puan aldı benden. Fazlasını haketti.
Ahmet Kaya kaç haftadır olay şarkılar ile geliyor. Bu haftada çok iyi gelmiş ama recap biraz eksik olmuş 1-2 puan kırdım oradan @Yiğitt
Katy Perry yine şahane. En iyilerim arasında yer aldın @Harunnn60
Manço aylar yıllar sonra listemde yukarı çıktı @-potterhead-
Sezen Aksu yine ortalamanın üstünde aldı benden ama hiç bilmediğim bir şarkıydı o sebeple yine de düzgün okumuş.
Ceceli'nin şarkıyı baya sevdim ama çok az geride kaldı @EFE UYSAL ama şarkın iyi haftayı rahat geçirirsin.
84 kötü Sıla çok kötü gelmiş bu hafta. Elenme adayım bu ikili. Aslında 84 KÇ şarkısı ile iyi almıştı yine aynı şey olabilir @ozgur2113
Demet hanim iyi şarkı ile geldi ama biraz düşük aldı. Yukarlara çıkartmak istesemde olmadı bu hafta @tolgab
Yıldız iyi şarkıyı kötü okumuş yine ama şarkı iyi. Normal bir puan aldın @xemrexxx
Yokum.
Ben ben.
Oylarını kullandın mı.yolarım seni paçoz.ss
pis pis konuşma.ss
@sokak sanati benim rihanna bir gıcığım falan yok sevemedim şarkıları
dinledim ama
Hep bir veriyon ama.
sevemediğimden işte bilerek yaptığımı sanma sakın
Neyse 1 tane 1 puan veren den bir şey olmaz. Napalım katlanicaz😉
@vadikızı jüriliğini bırakırsan ben de forumu bırakırım @sokak sanati
Alakası yok onu yazmamın sebebi farklı vadikızımla dün de konuştum forumu bırakacağım diye o da hayır bırakamazsın demişti bende ona şantaj yapıyorumGidecek tabi tam puanlar bende olsam bende bırakırım
Ne oldu aranızda?@GunesinOglu ile aramızda olan meseleyi hallettik 12.haftada jüride olmaya devam
berbat dediklerimden bazıları iyi çıktı ?