MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

@GunesinOglu ile aramızda olan meseleyi hallettik 12.haftada jüride olmaya devam
tekrar herkese başarılar diliyorum

Oylarımı kullandım :X Çok zordu :( +3 verdiklerim cidden iyiydi :(

Yalın geçen haftaya göre yükseldi , zaten bundan sonra hep çok iyi gelecek.Yeniden var herhalde sırada :X @Bully

Mustafa Ceceli ilk defa benden çok iyi aldı :F +10 aldın karşiim :A @EFE UYSAL başarılar :D

Sezen Aksu'nun bu şarkısını sevemedim ya :( @mrt-06 Şarkın iyiydi ama zayıf kaldı :D @mrt-06

Sıla çok iyi gelmiş ama ortalama bir puan aldı.Geçen hafta kullansaydın bunu daha iyi alırdın :( @denizz19

Ahmet Kaya çok çok çok iyi gelmiş.Tam puan aldın benden @Yiğitt

Seksendört bu hafta Son Mektup u kullanmalıydı diyorum o kadar :X @ozgur2113

Demet Akalın ilk defa çok düşük verdim , affet beni @tolgab :(

Katy Perry ve Rihanna nın bu şarkıları da çok iyi ama ortalama puan aldılar :( :( @Harunnn60 @sokak sanati

Barış Manço da çok iyi gelmiş,ben çeyrek finale kadar gidebileceğini düşünüyorum,hadi hayırlısı @-potterhead-

@Maskeli Fedai yine iyi alamadın :( Ama bundan sonra iyi parçaların var artık iyi veririm gibi :(

@xemrexxx Yıldız +2 aldı yani düşün yani ne kadar sevmişim parçayı :F
yolarım seni paçoz.ss

Oylarımı kullandım. Bu hafta ki listem çok sevdiğim, orta sevdiğim ve hiç sevmediğim diye kolayca sıralama yaptığım bir liste oldu.

Tarkan'ım.:love1: Ama boş yere Megastar değil. Muhteşem söylemiş şarkıyı. Verdim iyi puanını.:D @Maskeli Fedai

Yalın'ın nadir sevdiğim şarkılarından biri ile gelmiş bu hafta @Bully . İyu puan aldı benden. Fazlasını haketti.:Z

Ahmet Kaya kaç haftadır olay şarkılar ile geliyor. Bu haftada çok iyi gelmiş ama recap biraz eksik olmuş 1-2 puan kırdım oradan @Yiğitt :D

Katy Perry yine şahane. En iyilerim arasında yer aldın @Harunnn60

Manço aylar yıllar sonra listemde yukarı çıktı @-potterhead- :D

Sezen Aksu yine ortalamanın üstünde aldı benden ama hiç bilmediğim bir şarkıydı o sebeple yine de düzgün okumuş.:D

Ceceli'nin şarkıyı baya sevdim ama çok az geride kaldı @EFE UYSAL ama şarkın iyi haftayı rahat geçirirsin.:Z

84 kötü Sıla çok kötü gelmiş bu hafta. Elenme adayım bu ikili.:A Aslında 84 KÇ şarkısı ile iyi almıştı yine aynı şey olabilir @ozgur2113

Demet hanim iyi şarkı ile geldi ama biraz düşük aldı. Yukarlara çıkartmak istesemde olmadı bu hafta @tolgab :D

Yıldız iyi şarkıyı kötü okumuş yine ama şarkı iyi. Normal bir puan aldın @xemrexxx :D

Yokum.:A

Ben ben.:Z
pis pis konuşma.ss

recep abiyi dinledim sonunda :)
bu hafta sürpriz sonuçlar alınabilir eğer arkadaşlar isimlere değilde şarkılara tamamen yoğunlaşıyorsa sürpriz çıkması garanti gibi ?
iddialı dediklerimden bazıları kötü çıktı berbat dediklerimden bazıları iyi çıktı ?

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar