boşuna bekleme bu hafta hapı yutacaksın gibi )Ne oldu aranızda?
Bekliyoruz..
boşuna bekleme bu hafta hapı yutacaksın gibi )Ne oldu aranızda?
Bekliyoruz..
Alakası yok onu yazmamın sebebi farklı vadikızımla dün de konuştum forumu bırakacağım diye o da hayır bırakamazsın demişti bende ona şantaj yapıyorum
Ya Sıla yutacak mıboşuna bekleme bu hafta hapı yutacaksın gibi )
şarkı seçimin kötü sıla güzel ortalama bişey çıkarYa Sıla yutacak mı
şarkı seçimin kötü sıla güzel ortalama bişey çıkar
aynen hanı @denizz19 in sıla aşkını bilmesem kızı elemek için bilerek sabotaj yapmış derim b.k gibin şarkı )))Şarkıdan anlayan biri işte. Şarkı ne kadar berbat dimi.
aynen hanı @denizz19 in sıla aşkını bilmesem kızı elemek için bilerek sabotaj yapmış derim b.k gibin şarkı )))
@destere Yalın'ı dinleme fırsatı bulabildin mi
Evet ta kendisi. Yalın destek vermiş Fox'una.Bu arada klipte oynayan kız Bez Bebek dizisinde oynayan gıcık mı.
''1.sezondan 5 , 2. sezondan 6 , 3.sezondan ise 1 kişi şu an yarışmada!''
Eğer 2.sezonda bir isim elenirse baş başa olacağız 2.sezon ile. @sokak sanati 😎
Evet ta kendisi. Yalın destek vermiş Fox'una.
bazı arkadaşlarımız şarkıyı klipsiz yayınlıyor recepte ) klipsiz şarkılara aslında sıfır puan vermek lazım ama işte el gitmiyor sıfıra zaten sıfır diye puan olmaması da kötü @GunesinOglu na söyleyelim yarışmaya sıfırıda dahil etsinBu arada klipte oynayan kız Bez Bebek dizisinde oynayan gıcık mı.
Baştan kaybettik Gülşen Hadise filan hemen elendiler yoksa güçlüydük ilk sezon.Son 6'da eşit çıkabiliriz bilemicem ama Tarkan Sezen Yalin'a karşı zor.
bu hafta seksendört doğru kilp seçiminden çok ekmek yiyecek gibi duruyorEvet ta kendisi. Yalın destek vermiş Fox'una.
Baştan kaybettik Gülşen Hadise filan hemen elendiler yoksa güçlüydük ilk sezon.
bazı arkadaşlarımız şarkıyı klipsiz yayınlıyor recepte ) klipsiz şarkılara aslında sıfır puan vermek lazım ama işte el gitmiyor sıfıra zaten sıfır diye puan olmaması da kötü @GunesinOglu na söyleyelim yarışmaya sıfırıda dahil etsin
tamam ahmet kaya barış manço ölmüş onların şarkıları klipsiz olurda diğerleri hiç hoş durmuyor
sende rihannanın yanına koyuyorsun keltoşları kızın tüm puanları gidiyor illaki keltoşlu klip koyacaksın keltoş olmayınca olmuyor dimi ?Şimdi boş ver onları iyi oldu iyi.
Sezon yarışında çeyrek finalde son 5'de 3'e 2'i olacak benim görüşüme göre. Ama onlar önde olur sanki. Ceceli'de var ilginç olacak belki 4'e 1.
O konuda benim sıkıntım yok. Rahatım.
sende rihannanın yanına koyuyorsun keltoşları kızın tüm puanları gidiyor illaki keltoşlu klip koyacaksın keltoş olmayınca olmuyor dimi ?
@Çiğdem- elenmeseydi keşke ne güzel olurdu ya her hafta 1 puan verirdim saçlarını yolup dursun cadaloz
mustafa sandal severdin bence sen çünkü sende 90lı yıllar havası var tamda senin için mustinin hep efsane şarkılarını saklamıştım ama kullanamadan elendim malesefsende rihannanın yanına koyuyorsun keltoşları kızın tüm puanları gidiyor illaki keltoşlu klip koyacaksın keltoş olmayınca olmuyor dimi ?
@Çiğdem- elenmeseydi keşke ne güzel olurdu ya her hafta 1 puan verirdim saçlarını yolup dursun cadaloz