MusicSurvivor All Star | 11.Hafta

''1.sezondan 5 , 2. sezondan 6 , 3.sezondan ise 1 kişi şu an yarışmada!''

Eğer 2.sezonda bir isim elenirse baş başa olacağız 2.sezon ile. @sokak sanati 😎:A:A

Son 6'da eşit çıkabiliriz bilemicem ama Tarkan Sezen Yalin'a karşı zor.:D

Evet ta kendisi. :X Yalın destek vermiş Fox'una. :Z

Fox ona destek vermiş.:A Ayrıca 10'a en yakın puanlardan birini verdim sevinirsin bana oynama bu hafta yani.:F

Bu arada klipte oynayan kız Bez Bebek dizisinde oynayan gıcık mı.:F
bazı arkadaşlarımız şarkıyı klipsiz yayınlıyor recepte :)) klipsiz şarkılara aslında sıfır puan vermek lazım ama işte el gitmiyor sıfıra zaten sıfır diye puan olmaması da kötü @GunesinOglu na söyleyelim yarışmaya sıfırıda dahil etsin :)
tamam ahmet kaya barış manço ölmüş onların şarkıları klipsiz olurda diğerleri hiç hoş durmuyor :)

Baştan kaybettik Gülşen Hadise filan hemen elendiler yoksa güçlüydük ilk sezon. :F

Şimdi boş ver onları iyi oldu iyi.:A
Sezon yarışında çeyrek finalde son 5'de 3'e 2'i olacak benim görüşüme göre.:D Ama onlar önde olur sanki.:D Ceceli'de var ilginç olacak belki 4'e 1.:D

bazı arkadaşlarımız şarkıyı klipsiz yayınlıyor recepte :)) klipsiz şarkılara aslında sıfır puan vermek lazım ama işte el gitmiyor sıfıra zaten sıfır diye puan olmaması da kötü @GunesinOglu na söyleyelim yarışmaya sıfırıda dahil etsin :)
tamam ahmet kaya barış manço ölmüş onların şarkıları klipsiz olurda diğerleri hiç hoş durmuyor :)

O konuda benim sıkıntım yok.:Z Rahatım.:X

Şimdi boş ver onları iyi oldu iyi.:A
Sezon yarışında çeyrek finalde son 5'de 3'e 2'i olacak benim görüşüme göre.:D Ama onlar önde olur sanki.:D Ceceli'de var ilginç olacak belki 4'e 1.:D

O konuda benim sıkıntım yok.:Z Rahatım.:X
sende rihannanın yanına koyuyorsun keltoşları kızın tüm puanları gidiyor illaki keltoşlu klip koyacaksın keltoş olmayınca olmuyor dimi ? :)

@Çiğdem- elenmeseydi keşke ne güzel olurdu ya her hafta 1 puan verirdim saçlarını yolup dursun cadaloz :)

sende rihannanın yanına koyuyorsun keltoşları kızın tüm puanları gidiyor illaki keltoşlu klip koyacaksın keltoş olmayınca olmuyor dimi ? :)

@Çiğdem- elenmeseydi keşke ne güzel olurdu ya her hafta 1 puan verirdim saçlarını yolup dursun cadaloz :)
mustafa sandal severdin bence sen çünkü sende 90lı yıllar havası var tamda senin için mustinin hep efsane şarkılarını saklamıştım ama kullanamadan elendim malesef:(:(:(