Diğeri olsa ne değişçekti?
Yazdım ya Top 3 içinde olurdun
Diğeri olsa ne değişçekti?
Tm ama ben sana çok yüksek verdim karşılığını beklicem.Yazdım ya Top 3 içinde olurdunoylarken bazı kriterlerim oluyor işte bunun gibi
Tm ama ben sana çok yüksek verdim karşılığını beklicem.
Bende Demet'e iyi verdim.Eyvallah
Oldu artık sorun yok zaten şarkıyı ilk kez kullandım keşke klibini koyaydı ama yoktu maalesef. Diğer şarkıların klipleri var enazından kullanıcaklarımın.@EFE UYSAL ben şarkına puan verirken klibi göz önünde bulundurmadım çünkü çok sevdiğim bir şarkıydı ama klipsiz versiyonuyla gelsen bence de sıralaman iyi yönde etkilenebilirdi.
Suç biraz da Ceceli'de tabii klibi konser havasında yapmış şarkının düzenlenmiş halini koysana klibe
Evet böyle olacam biraz iddiasız.Oylarımı kullandım kısa bir açıklama yapayım;
En iyi şarkı açık ara tabi ki Demet Akalın idi. Çok beğendiğim bir şarkıyla çıkmış kendisi, zaten şarkılar pek iyi değildi. O nedenle açık ara önde görünüyor.@tolgab
Sertab Erener - Göksel ve Serdar Ortaç da yine listemin üst sıralarında yer aldı.
Mustafa Ceceli ve Mustafa Sandal bu hafta en kötü şarkılarını kullanmışlar bence, yine ortalarda verdim ama daha iyilerini bekliyoruz.
Sılamı nasıl buldunOylarımı kullandım kısa bir açıklama yapayım;
En iyi şarkı açık ara tabi ki Demet Akalın idi. Çok beğendiğim bir şarkıyla çıkmış kendisi, zaten şarkılar pek iyi değildi. O nedenle açık ara önde görünüyor.@tolgab
Sertab Erener - Göksel ve Serdar Ortaç da yine listemin üst sıralarında yer aldı.
Mustafa Ceceli ve Mustafa Sandal bu hafta en kötü şarkılarını kullanmışlar bence, yine ortalarda verdim ama daha iyilerini bekliyoruz.
Bu haftanın hayal kırıklığı Sıla olmuş gibi.Sılamı nasıl buldun
Sensin hayal kırıklığıBu haftanın hayal kırıklığı Sıla olmuş gibi.
Yine de ortalarda kaldı, daha kötüleri vardı.
Sen kurtarırsın olayları.Sensin hayal kırıklığısılama laf edenin alnını karışlarım
Sıla'nın şarkısı çok iyiydi Gölge şarkısından daha kötü diyemezsin ama belli ki demişsinSen kurtarırsın olayları.
Gölgeye bende 20lerde verdim Sılaya 8 - 13 arası.Sıla'nın şarkısı çok iyiydi Gölge şarkısından daha kötü diyemezsin ama belli ki demişsin
Bir zevksiz de sensin işteGölgeye bende 20lerde verdim Sılaya 8 - 13 arası.
Bir zevksiz de sensin işte
Açıklanırken burda olamıcam maç var.Sonuçların açıklanmasına 2 saat kaldı.
Telefondan bakarsın?Açıklanırken burda olamıcam maç var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?