13-14 arası fena sayılmazPuanda tam en ortalar için uygundu bence.![]()
Bir şarkıyı aynı iki kişi beraber söylüyorlarsa kullanılamaz Gülşen - Murat iltimas gibiOyları kullanıyorum,recap açmadı youtube`dan dinliyorum,zalimsin dünya🙁
Çok güzel şarkılar var,bir şey kafamı karıştırdı.Gülşen Ne Kavgam bitti Ne Sevdam`la katılmış,o şarkıyı Sezen Aksu da söylemişti.Yarışmada o da varsa,o şarkıyı nasıl kullandı?😱
@GunesinOglu
Sıla'yı nasıl buldun sen seversin diye biliyorum![]()
Kullanmadım ama All-Star'da listeme aldım tabii ki ilerleyen haftalarda kullanacaz hayırlısıyla.@Bully geçen sezon bir bahar akşamı parçasını kullanmış mıydın?![]()
zoraki olsa da almana sevindim.Kullanmadım ama All-Star'da listeme aldım tabii ki ilerleyen haftalarda kullanacaz hayırlısıyla.![]()
Ceceli?oylar açıklandığında görürsün düşük vermedim merak etme![]()
Ceceli?
Zoraki değil ya ben de Bir Bahar Akşamı'nı çok seviyorum ama normal sezonda kullanarak risk almak istemedim çünkü yarışmada baya ilerlemiştik ve listem hazırdı yani.zoraki olsa da almana sevindim.![]()
Ama neden böyle diyon klibi yoktu onu atsam.bende @hayret bi şey e katılıyorum albüm versiyonu olsaydı ilk 3.ümdeydin belki ama yine de verdığim puandan memnun kalacaksın![]()
Ama neden böyle diyon klibi yoktu onu atsam.![]()
Teşekkürler 😉oylar açıklandığında görürsün düşük vermedim merak etme![]()
Diğeri olsa ne değişçekti?Konser kaydı diğerlerinin yanında biraz sönük kaldı ama dediğim gibi buna rağmen şarkıyı bildiğim için iyi puan verdim.