Olabilir açıkçası bana ortalama dışında kötü diyen olmazdı sunucu dışında.anladığım kadarıyla senle ben tehrikedeyiz ama sonuncu değilizdir inş
Olabilir açıkçası bana ortalama dışında kötü diyen olmazdı sunucu dışında.anladığım kadarıyla senle ben tehrikedeyiz ama sonuncu değilizdir inş
elenirsemde sağlık olsun napalım şimdi çıkıyorum ev işlerini halledeyim sonuclara gelirim gerisi kısmet artıkOlabilir açıkçası bana ortalama dışında kötü diyen olmazdı sunucu dışında.
İyi bulmadım Sertabı. Düşük olursa olur önemli olan şarkıya puan vermek.Ses kalitesi çok düşüktü gerçekten ama oy verirken buna bakmadım. @EFE UYSAL
@EFE UYSAL sen beğendin mi Sertab'ı
İyi bulmadım Sertabı. Düşük olursa olur önemli olan şarkıya puan vermek.
Ondan biraz daha yüksek. O video yerine diğerini koysaydım şarkıyı tanımıcaklar olabilirdi klip olmayan video.3 puanın altı mı üstü mü?
Ondan biraz daha yüksek. O video yerine diğerini koysaydım şarkıyı tanımıcaklar olabilirdi klip olmayan video.
Bakalım inşallah konser videosu olduğu için biraz kalite düşük kullanmadığım şarkılarla başladım sezona.Ama yinede sesdaha yüksek olabilirdi. Yinede ilk 15'te rahat yer alırsın.
Neyine susayım zaten kötü verecen teşekkürde yok sana.La @EFE UYSAL verdiğim puanı görünce susacaksın ama ne diyeyim kalite kotu diyorum şarkı kotu demiyorum
All Star'da herkes sürprizBence sürpriz bir kişi elenecek.
Olsun erken elenmek var geç elenmek var.All Star'da herkes sürpriz
Bence elenen erkek olacak ama kadın da olabilirOlsun erken elenmek var geç elenmek var.
Kadın olacak bence.Bence elenen erkek olacak ama kadın da olabilir
Erken elenmek istemiyorum artık ya.Katy Perry'mi acaba
Sen elenmezsin senden önce bu hafta kötüler varErken elenmek istemiyorum artık ya.