13-14 arası fena sayılmazPuanda tam en ortalar için uygundu bence.
Bir şarkıyı aynı iki kişi beraber söylüyorlarsa kullanılamaz Gülşen - Murat iltimas gibiOyları kullanıyorum,recap açmadı youtube`dan dinliyorum,zalimsin dünya🙁
Çok güzel şarkılar var,bir şey kafamı karıştırdı.Gülşen Ne Kavgam bitti Ne Sevdam`la katılmış,o şarkıyı Sezen Aksu da söylemişti.Yarışmada o da varsa,o şarkıyı nasıl kullandı?😱
@GunesinOglu
Sıla'yı nasıl buldun sen seversin diye biliyorum
Kullanmadım ama All-Star'da listeme aldım tabii ki ilerleyen haftalarda kullanacaz hayırlısıyla.@Bully geçen sezon bir bahar akşamı parçasını kullanmış mıydın?
zoraki olsa da almana sevindim.Kullanmadım ama All-Star'da listeme aldım tabii ki ilerleyen haftalarda kullanacaz hayırlısıyla.
Ceceli?oylar açıklandığında görürsün düşük vermedim merak etme
Ceceli?
Zoraki değil ya ben de Bir Bahar Akşamı'nı çok seviyorum ama normal sezonda kullanarak risk almak istemedim çünkü yarışmada baya ilerlemiştik ve listem hazırdı yani.zoraki olsa da almana sevindim.
Ama neden böyle diyon klibi yoktu onu atsam.bende @hayret bi şey e katılıyorum albüm versiyonu olsaydı ilk 3.ümdeydin belki ama yine de verdığim puandan memnun kalacaksın
Ama neden böyle diyon klibi yoktu onu atsam.
Teşekkürler 😉oylar açıklandığında görürsün düşük vermedim merak etme
Diğeri olsa ne değişçekti?Konser kaydı diğerlerinin yanında biraz sönük kaldı ama dediğim gibi buna rağmen şarkıyı bildiğim için iyi puan verdim.