- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
ilk haftaya özel hızlı istedik cnm akşama akdar kullan oyları bak gece açıklanıcak
Kız yarın benim okul başlıyor nereye açıklıyom
ilk haftaya özel hızlı istedik cnm akşama akdar kullan oyları bak gece açıklanıcak
Recap batsın.Recap süren berbat ama
Recap batsın.
Telefondan dinleyeyim dedim bu recap videosunu indirdi üstüne wifi de açık değilmiş.
ayy sussana sen oyunu kullansında sonra istedğin zaman açıkla yineKız yarın benim okul başlıyor nereye açıklıyom
Kullanmıcaktım zaten sen yalan söylemessin diye nerdeyse inanıyordum artık sana güvenmicem.ayy sussana sen oyunu kullansında sonra istedğin zaman açıkla yine
Tm kardeşim.
Fazla bir şey tutmadı 40 MB kalitesi düşükmüş videonun.Oha 25 dakikalık videoyu indirdiysen bittin
Zaten o kadar erken bitemez sana güvenmiyorum zaten beni kaç kere kandırmaya çalıştın.Ay yok kandırmıcam seni daha zaman var merak etme8'inde bitiyor oylama
Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.
Beğenmene sevindim.Bende kullanayım şimdi.Öncelikle @Billy Kane O şarkıyı bende kullanabilirim sertap ile kalırsam tabi ki.
Aslında çoğu şarkıyı beğenmedim, beğendiklerimi sayayım.
@soo Murat Boz @tolgab Demet Akalın @Billy Kane Gülşen @Bully Yalın @EFE UYSAL Mustafa Ceceli @Çiğdem- Musti @HachiKo Burcu @Harunnn60 Katy Perry @EnveR Hande Yener @ozgur2113 Seksendört @vadikızı Bengü @batuhankaralar Şebnem @hayret bi şey Hadise @OzaN Atiye
Yine bayağı bi beğenmişim.
ayoll zaten ilk hafta önemli olan ilk 16 nın beğenilmesi zaten ilk 14 te olmusuz işte ne güzel 10 altında puan yok demek14'ünü beğenmişsin daha ne kadar beğencen
Şuanda şarkıları inceliyorum en kötülerdensin.ayoll zaten ilk hafta önemli olan ilk 16 nın beğenilmesi zaten ilk 14 te olmusuz işte ne güzel 10 altında puan yok demek
aaa sana verdiğim iyi puan haram olsun inşŞuanda şarkıları inceliyorum en kötülerdensin.
Hemen kandın.aaa sana verdiğim iyi puan haram olsun inş
dizi müziği olması biraz olumsuz etkileyebilir seni ama benim listemde 10 puan altına düşmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?