- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
ekim`i görmeyi hedefliyorumİnş cnm inş seni bu hafta yollucaz kış kış
La özelde zaten var şarkı.
La özelde zaten var şarkı.
@GunesinOglu Yalnız bu sezon 500 puanı gören olacak mı acaba?
güzel tesadüf olmuş.Bakalım TKY ve Kırgın Çiçekler burada rakip
Tamam yaparım bir ara.Yeni sohbet aççan all star şarkılar diye
Recapı da yollucan
Olur ilk haftada rahat
Ilk haftaki sarkimi paylasiyorum arkadaslar.
bol şansİlk hafta şarkımız; Kimi Suçlu
İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
bi ilk olsun, all star için ilk hafta ki parçamı açıklayayım bende madem.
İlk haftaki şarkım, son zamanların en popüler ve en beğenilen şarkılarından biri olan Kırgın Çiçekler.
bu haftaki şarkım
tesekkurlerBurcu güneşi severim bu klibinde bir ayrı güzel ama senden ilk hafta olarak oflaya oflaya'yı beklerdim bol şans
bol şans
akıllı bir seçim ilk haftadan son zamanların hitiyle girmen çok akıllıca bol şans iyi puan bekleyebilirsin benden
@Felon ilk hafta iddaisız başlamaları gerekiyor ya Son haftalarda iddialı olmak önemli
Sanatçısına güvenen ilk haftadan da iddialı girer zaten bence haksız mıyım
oldu cnm 20 haftaık periyotte 1.haftadan iddalı şarkı harcanacak bunu final hedefi olmayanlar yapar ancak zaten 4-5 kişi dısında stratejesi yapabilen yok survivorda 3 sezondur bunu çok iyi anladım 4-5 belirli kişiler yapabiliyor bunu sadece diğerleri ayarlamayı yapamıyorBak orada haklısın da böyle çok iddialı başlarlarsa ilerisi için şarkıları kalmaz
Bak orada haklısın da böyle çok iddialı başlarlarsa ilerisi için şarkıları kalmaz
ben gelecek sezon yarışmacı olayım her şarkım iddialı olur vallahi
ayoll çocuk ilk hafta bangır bangır oflaya oflaya diyor daha yorum yapmıyorum ben nerden buluyorsun böyle jurileriBak Demet ve Gülşen i beğendin en azından
@Çiğdem- geleceksiniz her hafta iddialı olacaksınız ilk hafta tesir altında yla başlayacaksın
ayoll çocuk ilk hafta bangır bangır oflaya oflaya diyor daha yorum yapmıyorum ben nerden buluyorsun böyle jurileri
zaten 26 kişiyiz sonuncu olacak halimiz yok herhalde hemde tekli eleme yanı düşük seviye koymayan 1-0 yenik başlar all stara