MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Bu nasıl efsane bi.Bir Gülşen,Demet efsanelerine bak :A
gülşen çok tehrikeli bir parça seçmiş dan dan bangır bangırı rezil etmek için yapılmıs sankı işi çok zor gülşenin hatta elenme adayı bence şu sseçilen şarkılar içinden şuan en zayıfı dua etsin diğer parçalar iyi gelmesin yoksa gülşen şuan çok zayıf kaldı demeti bilmiyorum ona bakmadım ama gülşen şuan en zayıf halka :F:F:F

Benim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun efsanelerinden, son zamanlarda dizilerde sık sık kullanılan "Kaçın Kurası". :) Arzu ederseniz orijinal kanalından, isterseniz Kiraz Mevsimi klibiyle isterseniz Kiralık Aşk klibiyle isterseniz Medcezir klibiyle dinleyebilirsiniz. :)

@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @Çiğdem-

Benim bu haftaki şarkım Sezen Aksu'nun efsanelerinden, son zamanlarda dizilerde sık sık kullanılan "Kaçın Kurası". :) Arzu ederseniz orijinal kanalından, isterseniz Kiraz Mevsimi klibiyle isterseniz Kiralık Aşk klibiyle isterseniz Medcezir klibiyle dinleyebilirsiniz. :)

@cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @ahmetbayramm @soo @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @EnveR @Amoureux @berkann @cevaa @beyazsoy @GunesinOglu @gözlemci @S.G.A.T. @HachiKo @batuhankaralar @Billy Kane @yatutarsa @Bully @EFE UYSAL @-potterhead- @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @sokak sanati @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @*YıldırıM* @OzaN @Jonsnow @hayret bi şey @ozgur2113 @Ahmad @tolgab @Çiğdem-
kiraz ve medcozurla mahvettin işi al sana 1.ss

gülşen çok tehrikeli bir parça seçmiş dan dan bangır bangırı rezil etmek için yapılmıs sankı işi çok zor gülşenin hatta elenme adayı bence şu sseçilen şarkılar içinden şuan en zayıfı dua etsin diğer parçalar iyi gelmesin yoksa gülşen şuan çok zayıf kaldı demeti bilmiyorum ona bakmadım ama gülşen şuan en zayıf halka :F:F:F

Demet - Gölge :D

@mrt-06 çok iyi başlamışsın özelden yollamayı unutma.Favorilerimdensin kesinlikle :)

Demet - Gölge :D

@mrt-06 çok iyi başlamışsın özelden yollamayı unutma.Favorilerimdensin kesinlikle :)
onu dinlemem lazım ama dan dan hande yenerin kış kış parçasıdnan sonra en tuhaf ikinci klıptır forumdada tepki çekmişti klıp yorumlarına baksaydı keşke dan danı koymadan önce ama onada başarılar ne diyelim 🙂🙂🙂

onu dinlemem lazım ama dan dan hande yenerin kış kış parçasıdnan sonra en tuhaf ikinci klıptır forumdada tepki çekmişti klıp yorumlarına baksaydı keşke dan danı koymadan önce ama onada başarılar ne diyelim 🙂🙂🙂

yatutarsa yeter ona :A

Bak görürsün ilk beşte bitirir Gülşen :D

ayy bu çocuk kaç tane parçayla ilk haftaya geliyor diyecektimki anladım sonradan
:F:F:F

bu arada güzel seçim cnm ben kiralık aşk tarafından izlicem :A:A:A

Medcezir'den yakaladın beni. :) İyi taktik.

Bende gelen şarkılara göre yorumum yapayım. @ozgur2113
Beğendiğim bir parçayı kullandın. :)
Nakaratı çok hoş parçanın ilk 5-10 civarımda olacaksın büyük ihtimal. :)
Ben Demet'i çok severim ancak ne nakaratını ne de sözlerini beğendim parçanın. :(
Şu ana kadar en beğendiğim oldu. @mrt-06
Ben ne yalan söyleyeyim daha önce dinlemedim ama çok hoşuma gitti. @Çiğdem- :)

rs_560x415-140410141623-1024.Katy-Perry-Birthday-Music-Video.ms.041014_copy.jpg
Herkes şarkılarını paylaşıyor bende paylaşayım o zaman. :D Bu hafta ki ilk şarkım Katy Perry'nin 'Birthday'' şarkısı oluyor.Beğeneceğinizi tahmin ediyorum. :bhr::bhr:

Bende gelen şarkılara göre yorumum yapayım. @ozgur2113
Beğendiğim bir parçayı kullandın. :)
Nakaratı çok hoş parçanın ilk 5-10 civarımda olacaksın büyük ihtimal. :)
Ben Demet'i çok severim ancak ne nakaratını ne de sözlerini beğendim parçanın. :(
Şu ana kadar en beğendiğim oldu. @mrt-06
Ben ne yalan söyleyeyim daha önce dinlemedim ama çok hoşuma gitti. @Çiğdem- :)
bu eskimeyen şarkılardan cnm ilk dinleyişte bile o duyguyu alabilirsin bir aradan tam versionda dinle hala yeni dönemde bile dinlenebilir parçalardan birisi tşşk tekrardan:bhr: