MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

aaa ne güzel senin gibi 90 lı yılları bilen birisinin juri olmasına sevindim senden kolay kolay kötü puan almayız biz mustinin kıymetli parçaları diğer haftalarda gelicek:Z

bende gölgede aynı albümünü mustinin en iyi albümü olarak görüyorum musti tarkan rekabetinde musti sadece 1 albümle tarkanı devirmiştir gölgede aynı albümüyle 1996 yılının tartışmasız 1 numarası mustiydi tarkan musti rekabeti ortadan kalkmıştı 1 numara musti 2 numara tarkandı mustinin altın çağı bu albüm ve 1996 yılı çünkü mustinin tarkana fark attığı 1 numara olduğu tek dönemdi sonra tarkan 1997 gibi ölürüm sana albümüyle tekrar 1 numara olmayı başarmıştı mustide gölgedeki aynı albümünden sonra hep 1 adım geriye gittiği için terar tarkanın gerisinde 2. isim olarak kalmıştı ama gölgede aynı döneminde musti tartışmasız türkykiyenin 1 numaralı ismiydi araba, gidenlerden, benim aşka inancım kalmadı, jest oldu, 2 tas çorba, denize doğru karanlığa veda, bir anda, bir tanem oyalama ve gölgede aynı albümün tüm parçaları ayrı ayrı efsane parçalardı boş şarkı yoktu uzun yolculukta albümü dinlerim hala :love1:
çiğdem o şarkıyla 5 puan alırsan dua et :A

aaa ne güzel senin gibi 90 lı yılları bilen birisinin juri olmasına sevindim senden kolay kolay kötü puan almayız biz mustinin kıymetli parçaları diğer haftalarda gelicek:Z

bende gölgede aynı albümünü mustinin en iyi albümü olarak görüyorum musti tarkan rekabetinde musti sadece 1 albümle tarkanı devirmiştir gölgede aynı albümüyle 1996 yılının tartışmasız 1 numarası mustiydi tarkan musti rekabeti ortadan kalkmıştı 1 numara musti 2 numara tarkandı mustinin altın çağı bu albüm ve 1996 yılı çünkü mustinin tarkana fark attığı 1 numara olduğu tek dönemdi sonra tarkan 1997 gibi ölürüm sana albümüyle tekrar 1 numara olmayı başarmıştı mustide gölgedeki aynı albümünden sonra hep 1 adım geriye gittiği için terar tarkanın gerisinde 2. isim olarak kalmıştı ama gölgede aynı döneminde musti tartışmasız türkiyenin 1 numaralı ismiydi araba, gidenlerden, benim aşka inancım kalmadı, jest oldu, 2 tas çorba, denize doğru karanlığa veda, bir anda, bir tanem oyalama ve gölgede aynı albümün tüm parçaları ayrı ayrı efsane parçalardı boş şarkı yoktu uzun yolculukta albümü dinlerim hala :love1:

Daha dün jüriler çok kötü diyordun yalançı :F

@Çiğdem- 90 lı yıllara baya hakimim evet. Çokta severim. O yıl Musti sallamıştı cidden ortalığı. Albümde boş şarkı yoktu. Ondan sonraki albümlerinde aynı tadı bulamadım hiç. Zaten 2000 lerin ortasından sonra da takip etmez oldum. Gölgede Aynı albümünden en bbeğendiğim şarkıları Gidenlerden ve İki Taş Çorbadır. Mustinin en sevdiğim şarkısı ise bi sonraki albümünde yer alan pek bilinmeyen Mevcut.

@Çiğdem- 90 lı yıllara baya hakimim evet. Çokta severim. O yıl Musti sallamıştı cidden ortalığı. Albümde boş şarkı yoktu. Ondan sonraki albümlerinde aynı tadı bulamadım hiç. Zaten 2000 lerin ortasından sonra da takip etmez oldum. Gölgede Aynı albümünden en bbeğendiğim şarkıları Gidenlerden ve İki Taş Çorbadır. Mustinin en sevdiğim şarkısı ise bi sonraki albümünde yer alan pek bilinmeyen Mevcut.
mevcutu kullanıp kullanmamakta çok kararsız kalmıştım nakarat kısmı çok iyi ama ilk dinleyen forum üyelerinin ilgisini çekermi çekmezmi halada onun kararını veremedim
bencede detay albümünden aya benzerden sonrakı en iyi parçasıydı mevcut ama kullanıp kullanmamakta kararsızım gölgede aynı albümünden başka bir sloğ olan kalmadı parçasını galiba kullanıcam mevcut yerine kalmadı benim gidenlerden sonra en sevdiğim 2.slowu mustinin onuda kullanmayı düşünüyorum ama mevcut konusunda hala kafam karışık karar veremedim henüz :F:F:F