Taş gibi çocuğu ne hale getirmiş melun.Kıskançlıkta 1 numarasın.Ne biliyim sen yaparsın.
Keşke bunu profil yapsaydın, direk anlardık Yalın olduğunu.
Ekli dosyayı görüntüle 46286
Taş gibi çocuğu ne hale getirmiş melun.Kıskançlıkta 1 numarasın.Ne biliyim sen yaparsın.
Keşke bunu profil yapsaydın, direk anlardık Yalın olduğunu.
Ekli dosyayı görüntüle 46286
Taş gibi? 😱Taş gibi çocuğu ne hale getirmiş melun.Kıskançlıkta 1 numarasın.
İyi bir şarkıyla başlıyorsun ilk haftaya, benden iyi puan alırsın.İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah
@sürgünüm @yigit_00
İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
@batuhankaralar @potterhead @Bully @Çiğdem- @EFE UYSAL @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @gözlemci @OzaN @Ahmad @ozgur2113 @mrt-06 @Maskeli Fedai @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat @Billy Kane @adımutlulukk @hayret bi şey @S.G.A.T. @*YıldırıM*
@cookies @Tzira @Reytinger @ahmetbayramm @soo @Castei @Felon @Titanium @EnveR @berkann @cevaa @beyazsoy @Danger UA! @Amoureux @harzemliişah
@sürgünüm @yigit_00
@sürgünüm @yigit_00
Yazın en büyük hitlerinden biri. Baya dinledik arabada olsun, spor salonunda olsun. Güzel parça yani iyi bir seçim yapmışsın.İlk hafta Gölge ile yarışıyorum herkese başarılar
@sürgünüm @yigit_00
@sürgünüm @yigit_00
Hiç bilmediğim bir şarkı bakmam lazım.
İlk hafta şarkımız; Güle Güle Şekerim
@batuhankaralar @-potterhead- @GunesinOglu @tolgab @Aserat @gözlemci @HachiKo @Ahmad @vadikızı @OzaN @Yiğitt @denizz19 @sokak sanati @Bully @cookies @Tzira @xemrexxx @Billy Kane @EFE UYSAL @Felon @Danger UA! @Çiğdem- @ozgur2113 @hayret bi şey @S.G.A.T. @EnveR @harzemliişah @sürgünüm @Maskeli Fedai @mrt-06 @yiğit_00 @Castei @soo @DarkLeqenD @berkann @cevaa @Harunnn60
bi ilk olsun, all star için ilk hafta ki parçamı açıklayayım bende madem.
@yatutarsa @OzaN @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @Çiğdem- @Harunnn60 @tolgab @HachiKo @xemrexxx
not: aklıma gelenleri yazdım.
Değiştirdim.Hiç bilmediğim bir şarkı bakmam lazım.
Iyi bakalımBu daha da kötü @adımutlulukk ne yapıyon
@Bully @denizz19 @Bully size duyuru
Bu sezon puanlarım 20 üstünden olacak
Ay ne 2 kez etiketliyon beni.Bu daha da kötü @adımutlulukk ne yapıyon
@Bully @denizz19 @Bully size duyuru
Bu sezon puanlarım 20 üstünden olacak
Şarkıyı araştırdım forum seviyormuş.Bana atmayı unutmayın da @adımutlulukk @Billy Kane
@adımutlulukk sana ilk hafta veda edebiliriz
@Billy Kane bomba gibi gelmişsin