aaa iyiki geldin şarkını gönder 2 gün süren var @GunesinOgluNe ara başladınız ya?Eylül`de değilmiydi? tatildeyiz.
aaa iyiki geldin şarkını gönder 2 gün süren var @GunesinOgluNe ara başladınız ya?Eylül`de değilmiydi? tatildeyiz.
bu haftaki şarkım
@denizz19 @Çiğdem- @ozgur2113 @GunesinOglu @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sokak sanati @HachiKo @adımutlulukk @Maskeli Fedai @OzaN @BesaleT @gizem ak @cookies @vadikızı @Billy Kane @Aserat @Harunnn60 @Ahmad @hayret bi şey aklıma gelmeyenler kusura bakmasın
Sen alırsın 1 leri sonra görürsün rüşveti.@Reytinger sende rüşveti alıp gittin haa. Riri'te destek at az.
8-ine kadar zaman varmış miss tatilime geri dönebilirim.Görüşürüz,bu arada ben varkem erken başlamağınız zor diyeyimDaha başlamadı rahat ol sadece konuyu açtım
8-ine kadar zaman varmış miss tatilime geri dönebilirim.Görüşürüz,bu arada ben varkem erken başlamağınız zor diyeyim
kaçıncı şarkın bu ayoll elende kurtulalım
jenerikle katılmış pis fırsatçı
kaçıncı şarkın bu ayoll elende kurtulalım
yarın gönderirim,sen yorma o güzel elleriniYedisi yedisi
Bak unutma ben senden korkuyordum unutma diye bak yazıyorum 7 7
yarın gönderirim,sen yorma o güzel ellerini
Bu arada herkese merheba,şimdiden katılanlara başarılar
ben de öyle düşünüyorum
Beğenmene sevindim, teşekkürler.cok iyi secim, benim ilk besimde olacaksin buyuk ihtimal
İlk haftadan iddialı olduğumu anlasınlar. Seksendört'te şarkı çok.Saf mısın olum sen niye erkenden harcadın.
Beğenmene sevindim kız.çok güzel bir seçim bence yıldızın çok popüler bir parçası illaki bu şarkıyı kıyıdan köşeden herkes duymuştur şuan hatırlayamayanlar bile dinlerken duymuştum bu şarkıyı derler kesin
aaa bu arada kırgın çiçekler izleyicisi olarak çok beğendiğim bir parçası @ozgur2113 seksendört genelde benden düşük almıştır ama all starda yüksek puanla baslıcak benim listemde
Haftanın genel şarkı potansiel gücüne bakıp şarkımı seçicem .Fena cümle kurdum yalnız😎Ama unutacağını hissedebiliyorum
Haftanın genel şarkı potansiel gücüne bakıp şarkımı seçicem .Fena cümle kurdum yalnız😎
olağanüstü.
aaa iyiki geldin şarkını gönder 2 gün süren var @GunesinOglu
olağanüstü.