Bir gecede topluca 10 bin mesaj silinen, foruma girebilmek için dakikalarca sıra beklenen, a desen ceza b desen ban alınan eski Fav10 sandın burayı galiba.
Bir gecede topluca 10 bin mesaj silinen, foruma girebilmek için dakikalarca sıra beklenen, a desen ceza b desen ban alınan eski Fav10 sandın burayı galiba.
Öyle bir durum olursa senin başvuracağın yer de yok
İBAN numaramı yazıyorum bana internet paketi alın@MasacRE- senden destek bekliyor @Tolstoyevski senden destek bekliyor sen bir siftah yapamadın ayoll onlarda niye seni destekçi oalrka seçmiş oda ayrı bir tuhaf
kumaya razı olmak zorunda zaten bir teki dişimin kovuğuna yetmez en az beş tane alıcamSen birde kuma getir bence yoksa ömür boyu çekilmez.
Sen onu bunu bırak @vadikızı nı napçaz )kumaya razı olmak zorunda zaten bir teki dişimin kovuğuna yetmez en az beş tane alıcam
Hayır ben koca olarak kuma kast etmiştim ablama tek başına yenebileceğine inanıyor musun gerçekten?kumaya razı olmak zorunda zaten bir teki dişimin kovuğuna yetmez en az beş tane alıcam
senden gelen iyilik mehmet ördekten gelsin daha iyiSeni kurtarırım ben istersen
bir vericez napcaz başka yapacak bişey yokSen onu bunu bırak @vadikızı nı napçaz )
Nasıl basvurucağı yer yok ayoll bir haksızlık sezerse hemen baskanlarım @sokak sanati @Harunnn60 a şikayetini iletebilir mahkeme heyetine @TolstoyevskiÖyle bir durum olursa senin başvuracağın yer de yok
İBAN numaramı yazıyorum bana internet paketi alın
Hayır ben koca olarak kuma kast etmiştim ablama tek başına yenebileceğine inanıyor musun gerçekten?
hhahaha ayy bu fikir çok iyiymiş @mrt-06 hem kendileriyle yarısırlar romantik olurlarkumaya razı olmak zorunda zaten bir teki dişimin kovuğuna yetmez en az beş tane alıcam
Sincan meydan parkı, Ankamall, Atlantis buralar bedava WİFİ alanları aklında bulunsun.Öyle bir durum olursa senin başvuracağın yer de yok
İBAN numaramı yazıyorum bana internet paketi alın
demokraside çare tükenmez yedek olarak beş tane o alsın beş tane ben özgürlük var memleketteHayır ben koca olarak kuma kast etmiştim ablama tek başına yenebileceğine inanıyor musun gerçekten?
birde sen batırmazsan bu haftaki gibi onuda eklemen lazımdı
Kronik kronik yorum yapma, zaten forumun istikrar karşıtı anarşik tayfası @Tolstoyevski @Doğu @BesaleT bu üç isim, 3 kişi bir şey yapamazsınız.@mrt-06 , senii başkan yaptırmayağız. Başkan olamayacaksın.
Oralara gidene kadar komşunun Wİ-Fi şifresini kırmaya çalışırımSincan meydan parkı, Ankamall, Atlantis buralar bedava WİFİ alanları aklında bulunsun.
Türkiye'deki en troll adam herhalde kendisi, zaten trollük de ondan sonra türedi O olmazsa izlenmez zaten program
hhahah çok komik adam ahmet bey ile birlikte en çok bunlara gülüyorum zaten birde hepsi aynı anda bağırmaya basladıklarında ne dedikleride anlaşılmıyor ama keyifli oluyor izlemek oan ayoll tv sesinide kısmak zorunda kalıyoruz komsular kavga var sanabilirler bizim evde
La onlar ne ara başkan oldu @destere ne diyor bu? 😱 Ben yokken iyice çaptan düşmüş, yelkenleri suya indirmiş, itibarımızı ayaklar altına almışsın seni kınım kınım kınıyorum @destereNasıl basvurucağı yer yok ayoll bir haksızlık sezerse hemen baskanlarım @sokak sanati @Harunnn60 a şikayetini iletebilir mahkeme heyetine @Tolstoyevski
hhahaha ayy bu fikir çok iyiymiş @mrt-06 hem kendileriyle yarısırlar romantik olurlar
Hacker arkadaşım ip ve ismini ver kırsınOralara gidene kadar komşunun Wİ-Fi şifresini kırmaya çalışırım
Evet bu benim neden aklıma gelmedi. .ss Direkt gidip rica etsene ne olacak.Oralara gidene kadar komşunun Wİ-Fi şifresini kırmaya çalışırım
O ne öyle resmen aile yapısının içine limon sıktın.demokraside çare tükenmez yedek olarak beş tane o alsın beş tane ben özgürlük var memlekette
birde sen batırmazsan bu haftaki gibi onuda eklemen lazımdı
geniş aileden yanayız çekirdek aile bize göre değilEvet bu benim neden aklıma gelmedi. .ss Direkt gidip rica etsene ne olacak.
Apartmanda beni çok severler mesela.
O ne öyle resmen aile yapısının içine limon sıktın.
Yeni taşındık kimseyi tanımıyom ki Karşı dairede benim yaşımda bir hanım kardeşimiz ikamet ediyor aslında Wi-Fi şifresi bahanesiyle tanışabilirim Ya da tanışma bahanesiyle Wi-Fi şifresi alırımEvet bu benim neden aklıma gelmedi. .ss Direkt gidip rica etsene ne olacak.
Apartmanda beni çok severler mesela.
O ne öyle resmen aile yapısının içine limon sıktın.
Bu vebal altına giremem aynısı bana yapılsa ağır söverdimHacker arkadaşım ip ve ismini ver kırsın
Sus daha fazla yalan söyleme, çünkü inanırım Kim bilir kaç tane cıbıl hatuna satmışsındır başkanlığıbir an boşluğumuza denk geldi sıvacılar dağılınca kötüler sıvadı ortalığı
sadece bir sansayı gösterdiler elimiz şeyimize dolandı kaç hatunumu var ? bir tanesi yetti bileYeni taşındık kimseyi tanımıyom ki Karşı dairede benim yaşımda bir hanım kardeşimiz ikamet ediyor aslında Wi-Fi şifresi bahanesiyle tanışabilirim Ya da tanışma bahanesiyle Wi-Fi şifresi alırım
Bu vebal altına giremem aynısı bana yapılsa ağır söverdim
Sus daha fazla yalan söyleme, çünkü inanırım Kim bilir kaç tane cıbıl hatuna satmışsındır başkanlığı