MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

@Çiğdem- son anda kuralları değiştirmezse, @mrt-06 Adaletsizce hüküm vermezse, oylamalar sırasında hile hurda şaibe ortalığı götürmezse, sandıkta pardon şarkıda kazanıp masada kaybetmezsek o hüsranı yaşamayız umarım. :A
Bir gecede topluca 10 bin mesaj silinen, foruma girebilmek için dakikalarca sıra beklenen, a desen ceza b desen ban alınan eski Fav10 sandın burayı galiba. :A

@Çiğdem- son anda kuralları değiştirmezse, @mrt-06 Adaletsizce hüküm vermezse, oylamalar sırasında hile hurda şaibe ortalığı götürmezse, sandıkta pardon şarkıda kazanıp masada kaybetmezsek o hüsranı yaşamayız umarım. :A
Öyle bir durum olursa senin başvuracağın yer de yok :A

@MasacRE- senden destek bekliyor @Tolstoyevski senden destek bekliyor sen bir siftah yapamadın ayoll onlarda niye seni destekçi oalrka seçmiş oda ayrı bir tuhaf :A :A :A
İBAN numaramı yazıyorum bana internet paketi alın :A

Öyle bir durum olursa senin başvuracağın yer de yok :A

İBAN numaramı yazıyorum bana internet paketi alın :A
Nasıl basvurucağı yer yok ayoll bir haksızlık sezerse hemen baskanlarım @sokak sanati @Harunnn60 a şikayetini iletebilir mahkeme heyetine @Tolstoyevski :A :A :A

Hayır ben koca olarak kuma kast etmiştim ablama tek başına yenebileceğine inanıyor musun gerçekten? :)
kumaya razı olmak zorunda zaten:) bir teki dişimin kovuğuna yetmez en az beş tane alıcam :)
hhahaha ayy bu fikir çok iyiymiş @mrt-06 hem kendileriyle yarısırlar romantik olurlar :A

Hayır ben koca olarak kuma kast etmiştim ablama tek başına yenebileceğine inanıyor musun gerçekten? :)
demokraside çare tükenmez:) yedek olarak beş tane o alsın beş tane ben özgürlük var memlekette :)

birde sen batırmazsan bu haftaki gibi :) onuda eklemen lazımdı :)

Türkiye'deki en troll adam herhalde kendisi, zaten trollük de ondan sonra türedi :A O olmazsa izlenmez zaten program :F

hhahah çok komik adam ahmet bey ile birlikte en çok bunlara gülüyorum zaten birde hepsi aynı anda bağırmaya basladıklarında ne dedikleride anlaşılmıyor ama keyifli oluyor izlemek oan ayoll tv sesinide kısmak zorunda kalıyoruz komsular kavga var sanabilirler bizim evde :F

Nasıl basvurucağı yer yok ayoll bir haksızlık sezerse hemen baskanlarım @sokak sanati @Harunnn60 a şikayetini iletebilir mahkeme heyetine @Tolstoyevski :A :A :A

hhahaha ayy bu fikir çok iyiymiş @mrt-06 hem kendileriyle yarısırlar romantik olurlar :A
La onlar ne ara başkan oldu @destere ne diyor bu? 😱 Ben yokken iyice çaptan düşmüş, yelkenleri suya indirmiş, itibarımızı ayaklar altına almışsın seni kınım kınım kınıyorum :A @destere

Oralara gidene kadar komşunun Wİ-Fi şifresini kırmaya çalışırım :A
Evet bu benim neden aklıma gelmedi. .ss Direkt gidip rica etsene ne olacak. :A

Apartmanda beni çok severler mesela. :A

demokraside çare tükenmez:) yedek olarak beş tane o alsın beş tane ben özgürlük var memlekette :)

birde sen batırmazsan bu haftaki gibi :) onuda eklemen lazımdı :)
:F O ne öyle resmen aile yapısının içine limon sıktın. :A

Evet bu benim neden aklıma gelmedi. .ss Direkt gidip rica etsene ne olacak. :A

Apartmanda beni çok severler mesela. :A

:F O ne öyle resmen aile yapısının içine limon sıktın. :A
Yeni taşındık kimseyi tanımıyom ki :A Karşı dairede benim yaşımda bir hanım kardeşimiz ikamet ediyor aslında Wi-Fi şifresi bahanesiyle tanışabilirim :A Ya da tanışma bahanesiyle Wi-Fi şifresi alırım :A

Hacker arkadaşım ip ve ismini ver kırsın :A:A
Bu vebal altına giremem aynısı bana yapılsa ağır söverdim :A

bir an boşluğumuza denk geldi sıvacılar dağılınca kötüler sıvadı ortalığı :)
Sus daha fazla yalan söyleme, çünkü inanırım :A Kim bilir kaç tane cıbıl hatuna satmışsındır başkanlığı :A

Yeni taşındık kimseyi tanımıyom ki :A Karşı dairede benim yaşımda bir hanım kardeşimiz ikamet ediyor aslında Wi-Fi şifresi bahanesiyle tanışabilirim :A Ya da tanışma bahanesiyle Wi-Fi şifresi alırım :A

Bu vebal altına giremem aynısı bana yapılsa ağır söverdim :A

Sus daha fazla yalan söyleme, çünkü inanırım :A Kim bilir kaç tane cıbıl hatuna satmışsındır başkanlığı :A
sadece bir sansayı gösterdiler elimiz şeyimize dolandı :) kaç hatunumu var ? bir tanesi yetti bile :)