Çok ucuza gitmişsinsadece bir sansayı gösterdiler elimiz şeyimize dolandı kaç hatunumu var ? bir tanesi yetti bile
Çok ucuza gitmişsinsadece bir sansayı gösterdiler elimiz şeyimize dolandı kaç hatunumu var ? bir tanesi yetti bile
he valla bari araya maggie khaleesi falanda katsaydılar tekiyle nereye kadar idare edeceğizÇok ucuza gitmişsin
Yeni taşındık diyon ama karşı komşunun maşallah analizi yapılmış. Dur internetin yok müziği ben yapayım "dım dım dım dıııı dırı dı dırııı" Hayırlı olsun bu arada.Yeni taşındık kimseyi tanımıyom ki Karşı dairede benim yaşımda bir hanım kardeşimiz ikamet ediyor aslında Wi-Fi şifresi bahanesiyle tanışabilirim Ya da tanışma bahanesiyle Wi-Fi şifresi alırım
Bu vebal altına giremem aynısı bana yapılsa ağır söverdim
Sus daha fazla yalan söyleme, çünkü inanırım Kim bilir kaç tane cıbıl hatuna satmışsındır başkanlığı
Asansörde karşılaştık ellerinde kitaplar filan vardı keşke çarpsaydım kıza romantik bir an olurdu ya da kafamı asansörün kapısına sıkıştırırdı bilemem Eyvallah aga sağolYeni taşındık diyon ama karşı komşunun maşallah analizi yapılmış. Dur internetin yok müziği ben yapayım "dım dım dım dıııı dırı dı dırııı" Hayırlı olsun bu arada.
Sanki evren sizi bir araya getirmek istiyormuş gibi aga eğer bu tarz birkaç karşılaşma daha olursa bu mesajları değerlendirmelisin bence.Asansörde karşılaştık ellerinde kitaplar filan vardı keşke çarpsaydım kıza romantik bir an olurdu ya da kafamı asansörün kapısına sıkıştırırdı bilemem Eyvallah aga sağol
Tek Aşkım şarkısıyla da ilk sırada başlayıp final puanı almıştık, umarım yine aynı durum yaşanır
Son Oy Gönmerde Tarihi: 29 Nisan Cumartesi 21:00
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
Tek Aşkım şarkısıyla da ilk sırada başlayıp final puanı almıştık, umarım yine aynı durum yaşanır
tek bölm izlememiştir 1 puanı bas gitsin cnm prim sağlamasın dizimizden normalde antisidirBu hafta İçerde miyiz
Dibine kadar hem de Son bölümde yine çaldı, tam vermezsek ayıp olurBu hafta İçerde miyiz
Maalesef zayıf noktamdan yakaladı beni, bu şarkıyı harcayamamtek bölm izlememiştir 1 puanı bas gitsin cnm prim sağlamasın dizimizden normalde antisidir
@MasacRE- ya tam puanımı vericem üzgünüm (
Son Oy Gönmerde Tarihi: 29 Nisan Cumartesi 21:00
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @batuhankaralar @vadikızı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Mr.At @Tzira @Doğu @Billy Kane @tolgab
senin puan için kırgın çiçekler ile yarışman ile aynı cnm biraz aklınızı akrıştırayım ayoll sunucu olarakDibine kadar hem de Son bölümde yine çaldı, tam vermezsek ayıp olur
Maalesef zayıf noktamdan yakaladı beni, bu şarkıyı harcayamam
Önümüzdeki haftadan itibaren eski tarifeye döneriz
Adaletli juri olarak kim neyi hak ediyorsa onu ver tabi cnm@MasacRE- ya tam puanımı vericem üzgünüm (
Allah kahretsin seni 1 vermeye hazırken şarkıyıcı görünce tam veresim geldi.sssCiddi misin la
Anlamadım ki mesajını aklım karışsınsenin puan için kırgın çiçekler ile yarışman ile aynı cnm biraz aklınızı akrıştırayım ayoll sunucu olarak
Adaletli juri olarak kim neyi hak ediyorsa onu ver tabi cnm
Sen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsünAnlamadım ki mesajını aklım karışsın
En sevdiğim arkadaşımın sen olduğunu söylemiş miydim Yalnız umarım kandırmıyorsundur beni nedense pek inanamadım sana @Bully sever mi Efe böyle eski şarkıları sen bilirsinAllah kahretsin seni 1 vermeye hazırken şarkıyıcı görünce tam veresim geldi.sss
Böyle çıkarcıları istemiyoruzSen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün
Ne çok severim ben @Bully kardeşim bilirEn sevdiğim arkadaşımın sen olduğunu söylemiş miydim Yalnız umarım kandırmıyorsundur beni nedense pek inanamadım sana @Bully sever mi Efe böyle eski şarkıları sen bilirsin
@Tolstoyevski'nin İçerde antisi olduğundan haberim yoktu bak, o zaman puanımı yarı yarıya düşürebilirimSen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün
Sen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün