MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Yeni taşındık kimseyi tanımıyom ki :A Karşı dairede benim yaşımda bir hanım kardeşimiz ikamet ediyor aslında Wi-Fi şifresi bahanesiyle tanışabilirim :A Ya da tanışma bahanesiyle Wi-Fi şifresi alırım :A

Bu vebal altına giremem aynısı bana yapılsa ağır söverdim :A

Sus daha fazla yalan söyleme, çünkü inanırım :A Kim bilir kaç tane cıbıl hatuna satmışsındır başkanlığı :A
Yeni taşındık diyon ama karşı komşunun maşallah analizi yapılmış. :A Dur internetin yok müziği ben yapayım "dım dım dım dıııı dırı dı dırııı" :A Hayırlı olsun bu arada.

Yeni taşındık diyon ama karşı komşunun maşallah analizi yapılmış. :A Dur internetin yok müziği ben yapayım "dım dım dım dıııı dırı dı dırııı" :A Hayırlı olsun bu arada.
Asansörde karşılaştık ellerinde kitaplar filan vardı keşke çarpsaydım kıza romantik bir an olurdu ya da kafamı asansörün kapısına sıkıştırırdı bilemem :A Eyvallah aga sağol :)

Asansörde karşılaştık ellerinde kitaplar filan vardı keşke çarpsaydım kıza romantik bir an olurdu ya da kafamı asansörün kapısına sıkıştırırdı bilemem :A Eyvallah aga sağol :)
Sanki evren sizi bir araya getirmek istiyormuş gibi aga eğer bu tarz birkaç karşılaşma daha olursa bu mesajları değerlendirmelisin bence. :A

Dibine kadar hem de :A Son bölümde yine çaldı, tam vermezsek ayıp olur :A

Maalesef zayıf noktamdan yakaladı beni, bu şarkıyı harcayamam :(

Önümüzdeki haftadan itibaren eski tarifeye döneriz :A
senin puan için kırgın çiçekler ile yarışman ile aynı cnm biraz aklınızı akrıştırayım ayoll sunucu olarak :A :A :A

@MasacRE- ya tam puanımı vericem üzgünüm :((
Adaletli juri olarak kim neyi hak ediyorsa onu ver tabi cnm :A

senin puan için kırgın çiçekler ile yarışman ile aynı cnm biraz aklınızı akrıştırayım ayoll sunucu olarak :A :A :A

Adaletli juri olarak kim neyi hak ediyorsa onu ver tabi cnm :A
Anlamadım ki mesajını aklım karışsın :A

Allah kahretsin seni 1 vermeye hazırken şarkıyıcı görünce tam veresim geldi.sss
En sevdiğim arkadaşımın sen olduğunu söylemiş miydim :bhr: Yalnız umarım kandırmıyorsundur beni nedense pek inanamadım sana @Bully sever mi Efe böyle eski şarkıları sen bilirsin :A

Sen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün :A
Böyle çıkarcıları istemiyoruz :A:A
En sevdiğim arkadaşımın sen olduğunu söylemiş miydim :bhr: Yalnız umarım kandırmıyorsundur beni nedense pek inanamadım sana @Bully sever mi Efe böyle eski şarkıları sen bilirsin :A
Ne çok severim ben @Bully kardeşim bilir :A

Sen sırf puan almak için antisi olduğun diziyi seçsen deniz sana düşük verebilirdi tolstoyevskide o hesap diyorum ayoll şuna özel yetkiden 0 vereyimde görsün :A

Antisi ne demek? :A Erkin Koray şarkıları çalan bir diziye nasıl düşman olabilirim ki? :A

Fakat @denizz19 sırf diziye düşman diye 1-2 verecekmiş. :)