MusicSurvivor 6.Sezon 9.Hafta / Oylama Başladı

Oylarımı kullandım zorlu bir haftalara başladık zorlu bir oylamam oldu herkese başarılar😉

Oylarım hazır sayılır.
Hep zirvemde olan 2-3 isim geriledi baya. sürpriz 2 isim zirvede olacak gibi. Kararsizim biraz. bir isim daha var beğendim,3 ismin sıralamasinda kararsizim şuan ve 2 puan vereceğim şarkida güzel aslinda.
Bakalim gün icinde nasil bir oylama yapacağim. @MasacRE- seninkinin siralamasi hem sana hem bana sürpriz olabilir :A
İkimize de sürpriz oluyorsa iyi bir puan geliyor demektir :Z

Oylarım hazır sayılır.
Hep zirvemde olan 2-3 isim geriledi baya. sürpriz 2 isim zirvede olacak gibi. Kararsizim biraz. bir isim daha var beğendim,3 ismin sıralamasinda kararsizim şuan ve 2 puan vereceğim şarkida güzel aslinda.
Bakalim gün icinde nasil bir oylama yapacağim. @MasacRE- seninkinin siralamasi hem sana hem bana sürpriz olabilir :A

Benim şarkımı nasıl buldun canısı :D

gerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız :Z

1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak :A

1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42

4 39
5 37
6 33

7 28
8 26
9 21

@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz :A :A :A

gerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız :Z

1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak :A

1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42

4 39
5 37
6 33

7 28
8 26
9 21

@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz :A :A :A

1. Erkin Baba.:A

1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42

4 39
5 37
6 33

7 28
8 26
9 21

Şu ana kadarki en zorlu hafta, herkes iyi geldiği için neler olacağını kestirebilmek pek mümkün değil, kimin eleneceğini çok merak ediyorum :D

Herhangi bir algıya yol açmamak adına bir değerlendirmede bulunmak istemiyorum, tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :A

Belki 37 puandaki benimdir, içime öyle doğdu :F

Şu ana kadarki en zorlu hafta, herkes iyi geldiği için neler olacağını kestirebilmek pek mümkün değil, kimin eleneceğini çok merak ediyorum :D

Herhangi bir algıya yol açmamak adına bir değerlendirmede bulunmak istemiyorum, tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :A

Belki 37 puandaki benimdir, içime öyle doğdu :F
aşşağıda 3 kişi görünüyor eleme potasında ama ortada duran üçlünün üçüde eleme potasına gidebilir aynı şekilde final puanınada çıkabilir ilk üçlüdende elenme potasına düşen olabilir elenme potasında zirveyede yürüyen çıkabilir daha tahmini 18 oy daha yüklenecek bu puan durumuna :A :A :A

tahminini not ettim bakalım :A :A :A

1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42

4 39
5 37
6 33

7 28
8 26
9 21

1 Mirkelam
2 Ferhat
3 Erkin
4 Feridun