Beni sevdin miPuanlarımı erkenden gönderdim, bu hafta herkes şok olacak
Beni sevdin miPuanlarımı erkenden gönderdim, bu hafta herkes şok olacak
Alırsın helal olsunBu hafta sessiz ve derinden giderek final puanı alacağım hiç komplo teorilerine çekmeyin beni
İkimize de sürpriz oluyorsa iyi bir puan geliyor demektirOylarım hazır sayılır.
Hep zirvemde olan 2-3 isim geriledi baya. sürpriz 2 isim zirvede olacak gibi. Kararsizim biraz. bir isim daha var beğendim,3 ismin sıralamasinda kararsizim şuan ve 2 puan vereceğim şarkida güzel aslinda.
Bakalim gün icinde nasil bir oylama yapacağim. @MasacRE- seninkinin siralamasi hem sana hem bana sürpriz olabilir
aynen ama nekadar iyi olacak karar vermekte zorlaniyorum 4-ten yukari alacan 😛İkimize de sürpriz oluyorsa iyi bir puan geliyor demektir
Oylarım hazır sayılır.
Hep zirvemde olan 2-3 isim geriledi baya. sürpriz 2 isim zirvede olacak gibi. Kararsizim biraz. bir isim daha var beğendim,3 ismin sıralamasinda kararsizim şuan ve 2 puan vereceğim şarkida güzel aslinda.
Bakalim gün icinde nasil bir oylama yapacağim. @MasacRE- seninkinin siralamasi hem sana hem bana sürpriz olabilir
gerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız
1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak
1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42
4 39
5 37
6 33
7 28
8 26
9 21
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz
Tahminin yanlıs çıkarsa baskanlık gider not aldım1. Erkin Baba.
Şu ana kadarki en zorlu hafta, herkes iyi geldiği için neler olacağını kestirebilmek pek mümkün değil, kimin eleneceğini çok merak ediyorumgerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız
1.Puan durumunu puanlarını veriyorum yarışmacılar bu puanlardan hangisi sizsiniz tahminlerinizi yapabilirsiniz sonuclarda bakalım kim tutturmuş olucak
1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42
4 39
5 37
6 33
7 28
8 26
9 21
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @MasacRE- @turkuazz @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski ek olarak @Harunnn60 @destere @sokak sanati @EFE UYSAL sizde değerlendirme tahmin yapabilirsiniz
aşşağıda 3 kişi görünüyor eleme potasında ama ortada duran üçlünün üçüde eleme potasına gidebilir aynı şekilde final puanınada çıkabilir ilk üçlüdende elenme potasına düşen olabilir elenme potasında zirveyede yürüyen çıkabilir daha tahmini 18 oy daha yüklenecek bu puan durumunaŞu ana kadarki en zorlu hafta, herkes iyi geldiği için neler olacağını kestirebilmek pek mümkün değil, kimin eleneceğini çok merak ediyorum
Herhangi bir algıya yol açmamak adına bir değerlendirmede bulunmak istemiyorum, tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
Belki 37 puandaki benimdir, içime öyle doğdu
Tahminin yanlıs çıkarsa baskanlık gider not aldım
bu saatten sonra bukadar ucuza çalısan başkan daha nerden bulucam ayollSende beni göndermeye ne çok meraklısın.
bu saatten sonra bukadar ucuza çalısan başkan daha nerden bulucam ayoll
@Harunnn60 sende raporunu belirt puan durumuna
ayy sende ne desem alınıyorsun beeDemek senin hatırına bedava çalışıyoruz diye başkan yaptın. Kalitemden dolayı değil yani.
ayy sende ne desem alınıyorsun bee
öncelik sana güvendiğim için tabikide
gerçekten çok zor bir hafta ve heyecanlı şekilde yukarıda aşşağıda başladı oylama heyecanımız
1.Puan Durumu
1 47
2 43
3 42
4 39
5 37
6 33
7 28
8 26
9 21